sunnuntai 18. marraskuuta 2012

TYKE:t


Tähän mennessä TYKE:n kokeiltuja lajeja ovat:
- kahvakuula x 2
- koripallo
- Han Moo Do - kamppailulaji
- salibandy
- jooga
- juoksukoulu (teoriaosuus)
- jousiammunta
- kyykkä
- golf
- kirkkovenesoutu
- pilates
- vesijumppa
- zumba x 2
- vesijuoksu
- kuntosali

Tiistaina TYKE-lajikokeiluna oli toiseen kertaan zumbaa saman open vetämänä kuin ensimmäinenkin yritys. Ympäristö oli vaan hieman toinen. Salissa oli varmaan 50 naista zumbailemassa. Samat kuviot alkoivat jo luonnistua kun tiesi mitä tuleman pitää, mutta uusien kuvioiden myötä oma meno hidastui. Vielä on käytävä kolmas kerta kokeilemassa lajia, niin tietää olisiko sitä jo ihan konkari tuossa lajissa :) Pylly ei vaan tahdo oikein pyöriä niin kuin zumbassa pitäisi, mutta hypyt ja askelkuviot ovat ihan kivoja ja vaihtelevia.

Tiistaina olisi taas ollut tosi mukava TYKE:n taukojumppa eli kuminauhajumppa.  Mutta the boss oli laittanut johtoryhmän kokouksen samaan aikaan niin eihän sitä tuohon taukojumppaan sitten kerennyt, en ala! Taukojumpan vetäjä oli tehnyt tuollaisen "jokamiehen" kuminauhavirityksen ja sen saimme sitten ikiomaksi. Onneksi nuo ohjeet tulivat myös kopioitua taukojumppaan osallistuneiden toimesta. Olisi niin mukava ollut olla ohjatusti tuossakin taukojumpassa mukana!
Torstaina lajikokeiluna oli vuorossa kuntosali. Olin tehnyt tehokkaan tunnin bodycircuitia steppilaudalla ja "painokepillä" ennen kuntosalituntia, joten kuntosalilaitteiden testaus ei oikein iskettänyt siinä vaiheessa iltaa. Mutta niin kuin aikaisemmin vähän himoitsin (alkujärkytyksen jälkeen :), niin kokeiluun pääsi alkulämpän (crosstrainerilla) jälkeen yksi kuntosalin juoksumatoista. Sainkin siinä pienen alun jälkeen ohjeistusta ja opastusta ja se vehjejän tuntui ihan kivalta juoksutreeniin. Matolla pystyy säätämään vauhtia ja "mäkiä" oman mieltymyksen mukaan. Menin aluksi hieman himmaillen, kun en uskaltanut säätää vauhtia tarpeeksi isoksi. Mutta sitten kun uskalsin, niin ohjaajakin kävi sanomassa, että tuohan näyttää jo juoksulta. Matolla tuli jonkin asteista askellusta otettua sellainen 35 minuuttia ihan kivoin fiiliksin. Olisi pitänyt ottaa oma Polari mukaan, niin olisi voinut tsekkailla millä sykkeillä juoksu juoksumatolla luonnistui. Viikon päästä meillä  on toinen kuntosalitutustuminen ja täytyykin nyt sitten miettiä mitä silloin testaisi. Mieli tekisi testaamaan jonkinlaista kuntopyörää tai sitten vain niitä teknisiä kuntosalilaitteita.

Ei kommentteja: