sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kuvahaaste: kesän kuusi kuvaa

Aili-mummo haastoi minut mukavalla haasteella. Haasteen kuuluu esitellä kuusi kuvaa, jotka on otettu kesällä 2012. Kuvien sisältö on mielivaltainen, kunhan ne ovat vaan otettu viime kesänä. Haaste tuntui aluksi tosi vaikealta, koska eihän viime kesänä tapahtunut oikein mitään. Mutta eihän tässä haasteessa haasteta esittelemään kuvia mistään erikoisesta tapahtumasta, vaan ihan mistä vaan.


Ensimmäinen kuva on otettu juhannuksena läheiseltä meluvallilta. Meluvallin yksi osio oli valtoimenaan lupiineja. Ne loistivat väreillään aina, kun omasta makkarini ikkunasta ulos katsoi. Lupiini on minusta kaunis kukka silloin kun se kukkii, mutta muuten sen leviäminen ei aina ilahduta. Joissakin kohdissa luontoa se on kuitenkin täydellinen juuri siinä.


Toisena kuvana vuoron saa yksi kesällä valmistunut käsityö eli juhannussukat. Ristin ne juhannussukiksi, koska ne valmistuivat juhannuksena. Sukat on neulottu Novitan 7-veikasta, joten juhannuksena ne olisivat olleet kyllä liian kuumat laittaa jalkaan.


Kolmantena kuvana pääsee eetteriin valokuva, joka on otettu lenttispelikaverin mökin pihalta kauniina kesäiltana pelien ja saunan jälkeen. Tästä mökkimaisemasta pääsin nauttimaan kaksi kertaa viime kesänä, kun pelikaveri pyysi meidät pelaamaan heidän beachvolley-kentälleen. Hikistä hommaa, mutta sen jälkeen oli kyllä aika ihana pulahtaa järveen ja käydä saunomassa ja vielä syödä iltapalaa.


Neljäs kuva on otettu Joroisten tri-kisoista heinäkuussa uintiosuudelta. Tässä on yksi trinainen suorittamassa uintiosuuttaan puolikkaan matkalla. Aivan huikea kokemus olla katsomassa noita triatleeeetikkoja, jotka uivat, pyöräilivät ja juoksivat ja suorittivat tuon puolikkaan vaativan matkan.


Viidentenä kuvana esittelen viime kesän viha-rakkassuhteeni eli järkkärini. Alkukesän kuvailin vielä ahkerasti kyseisellä kameralla, mutta Joroisilla kameran pitkä putki meni särki. Putki ei enää tarkentanut. Sen jälkeen en ole kameraan koskenut. Jos olisin ollut joskus hieman viisaampi, olisin mennyt ensin pokkarin kanssa valokuvauskurssille ja hommannut sen jälkeen vasta vähän laadukkaamman järkkärin. Tein kuitenkin päinvastoin, enkä ole oikein koskaan ollut tyytyväinen tuohon järkkäriin.


Viimeisin kuva on sitten muistona huikeasta heinä-elokuun vaihteeseen sattuneesta juhlaviikonlopusta. Yhteen viikonloppuun mahtui juhlia joka lähtöön. Viikonlopun kruunasi vielä oikein kiva kesäinen sää, joka ei ollut viime kesänä ihan joka päiväistä tai edes viikkoistakaan herkkua. Tämä kuva on otettu hääparin tyttären elikkä morsiusneidon kimpusta. Morsiusneito oli menossa jossakin pihaleikeissä ja hän oli jättänyt kimpun pöydän kulmalle säilöön.
Tavoilleni uskollisena en haasta ketään, mutta haasteen voi jokainen viedä mukanaan :)

2 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Mukavia kesämuistoja:)

A kirjoitti...

Kiitos, Anne, kun otit haasteen vastaan!<3

Jälkikäteen on hyvä muistella mukavia tapahtumia viime kesältä!;))))

Oikein hyvää viikon alkua sinulle!<333