perjantai 23. marraskuuta 2012

Touhutorstai

Eilen elikkä torstaina oli tiedossa sporttinen iltapäivä ja ilta. Puolelta päivin alkoi meillä vuotuinen Kaamoksen karkotus - Areenan valloitus. Se on Joensuun kaupungin ja P-K:n sairaanhoito- ja sosiaalipalveluiden kuntayhtymän henkilöstön yhteinen liikunta- ja hyvänolon tapahtuma. Ohjelmassa olisi ollut kaikkea mahdollista jumpista luentoihin, palloiluista juoksukouluun. Minä jälleen kerran kaavoihin kangistuneena kävin pelaamassa reilun tunnin lentopalloa, jonka jälkeen tänä vuonna pääsi suoraan ilman minkäänlaista jonotusta syömään. Viime vuonna oli aivan järkyttävää jonotusta koko ruokailu. Tänä vuonna ei tosin ollut niin paljon osallistujia kuin viime vuonna. Ruokailun jälkeen ostin viiden euron hartiahieronnan hierojaopiskelijalta. Sitten vuorossa oli vielä Areena ottelut, joka sisälsi dartsia, golfia, pesäpallolyöntiä, jalkapallopotkun vauhdin mittauksen ja betankkia nahkapallolla.
Torstaiseen tapaan päivä jatkui tunnin välityösession jälkeen bodycircuitilla. Bc meni tänään niin kuin viime viikollakin steppilaudalla ja panokepillä. Bc oli vaihteeksi taas hieman rasittavampi kuin normaalisti elikkä hiki tuli jo toistamiseen. Bc:n jälkeen kerkesin piipahtamaan kotona vajaan tunnin kun piti taas kiirehtiä liikkumaan.

Tähän mennessä TYKE:n kokeiltuja lajeja ovat:
- kahvakuula x 2
- koripallo
- Han Moo Do - kamppailulaji
- salibandy
- jooga
- juoksukoulu (teoriaosuus)
- jousiammunta
- kyykkä
- golf
- kirkkovenesoutu
- pilates
- vesijumppa
- zumba x 2
- vesijuoksu
- kuntosali x 2
Illalla oli vuorossa lajikokeiluna toinen kuntosalikerta Energyllä. Minä olin ainoa TYKE:läinen, joka tähän osallistui ja onneksi olin miettinyt jo ohjelmani. Tänään halusin kokeilla pyöräilutreeniä OIKEALLA salilla. Keskiviikon uinnin edeltävän kuntosalipyöräilyn uimahallin kuntosalilla olin jättänyt pois ohjelmasta ihan tämän takia. Ohjaaja suositteli salin ainoata Wattbikea pyöräilytreeniin. Tein pyörällä tunnin treenin. Poljin sellaista 30 km/h keskivauhtia ja tunnissa elikkä poljettu matka oli 30 km. Varsinkin satulan säätö ei ollut ihan kohdillaan minulle, mutta muuten pyörä ja koko treeni tuntui tosi hyvältä. Pyöräilyn jälkeen kävin vielä juoksemassa juoksumatolla sellaisen leppoisan varttitunnin. Kotiin tulin ihan uitettuna koirana, niin paljon irtoaa hiki tuossa pyöräilyssä. En saanut sykkeitä nousemaan pyöräilyllä kuin max 130, jota ihmettelen suuresti. Juostessa keskisyke nousee helposti tuonne yli 140, mutta pyöräily ei sitä vaan nosta, höh!?!?

PS. Olen käyttänyt bloggerin ilmaisen valokuvamuistitilan, eikä blogger anna lisätä kuvia, voi kurjuus!!
Mietinkin uuden blogin avaamista, koska näissä pelkissä teksteissä ei ole mitään järkeä!!

2 kommenttia:

ritva kirjoitti...

On sulla ollut vauhdikas torstai,hyvää viikonloppua:)

Punatulkku kirjoitti...

Joskus kaikki sattuu vaan samalle päivälle...:) Kiitos sitä samaa sinulle!