sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hajatelmia


Virittelin tällä viikolla ulos kaamosvalaistuksen. Metalliseen isoon lyhtyyn takapihalle virittelin sähkövalot ja etupihan isoon lyhtyyn ja takapihan tallilyhtyihin voi viritellä sitten elävää tulta. Minä en missään nimessä virittele tähän aikaan (ja yleensäkkään) jouluvaloja vaan kaamosvalot.


Käsityörintamalla aloitin hieman extemporee virkkaamaan itselleni tunikaa. Kaivoin hieman verta nenästäni, koska minulla ei ollut kaikkia tarvitsemiani lankoja ostettu etukäteen. Onneksi Sokokselta löytyi vielä eilen tuota lankaa, jonka pitäisi riittää neulomukseen. Myös tunikan ohje on hieman erilaiselle langalle suunniteltu. Mutta katsotaan, mikä on lopputulos?


Työt ovat aiheuttaneet viime aikoina hieman harmaita hiuksia. Ei ole kerennyt tehdä ihan kaikkea mitä olisi pitänyt. Ensi viikolla pitäisi yhden ison projektin loppu jo häämöttää. Sen tiimoilta on ensi perjantaina tiedossa "pienet" pippalot äijäporukassa. 


Miun juniorista tulee ensi viikolla täysi-ikäinen, iiks :) Nyt on ohjelmassa armoton autokoulun käynti ja kohta ei mamma näe Volvoaan suuremmilla suorillakaan!Tämä toinen poika elikkä karvainen on sitten aiheuttanut mammalleen harmaita hiuksia yökukkumisillaan. Kun tuo ihmislapsi ei ole oikein koko ikänään viihtynyt vieressä nukkumassa, niin tämä on sitten viihtynyt senkin edestä :) Viime aikoina se johonkin aikaan yöstä lähtee vierestä ja rupeaa rapistelemaan tassuillaan ympäri kämppää ja mamman hermothan siinä menee! Säntäsin useampana yönä laskemaan karvaisen takapihalle keskellä yötä ja siinähän sitten aina heräydyn itsekkin enkä saa enää unen päästä kiinni. Nyt muutamana yönä olen vaan houkutellut karvaisen takaisin viekkuun ja unihan jatkuu sitten siinä vieressä molemmilla  herätykseen asti. Mutta, kun toinen alkaa olla jo vanha ja raihnainen ja tiedä vaikka vaivainenkin, niin pakkohan sitä on hoivailla. Ja onhan se aika lutunenkin, eikö!

4 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Kauniita lyhtyjä,niin ne lapset kasvavat,onnea jo etukäteen ☺

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos :)

Hanne kirjoitti...

Aivan ihana tuo siun koiruli <3 Vaikka ne välillä kolistelee ym. ni on ne silti <3 <3 :)

Punatulkku kirjoitti...

Hanne, niinpä :) Kyllä se vaan on niin rakas <3