maanantai 18. tammikuuta 2010

Hampaat edelleen



Samuli Edelman: Kaikki tahtoo

Täällä, täällä, täällä ja täällä edellisiä käyntejä hammaslääkärilläni. Ja sama tahti näyttää jatkuvan tänäkin vuonna. Kipuilu, jonka takia olen juossut hammaslääkärilläni, on vaihtanut muotoa. Entinen jatkuva purentakipu on muuttunut harvoin iskeväksi, sydämen pysäyttäväksi, erittäin voimakkaaksi purentakivuksi. Eikä sekään mitään herkkua ole :(  Huomasin muutama päivä sitten, että myös yksi vanha amalgaami on TAAS lohjennut ja paikka pitää mennä vaihdattamaan muoviseksi. Joten ei kun soittamaan hammaslääkärille ja tilaamaan aikaa, huoh! Mutta oli siinä syksyn hammaslääkärillä ravaamisessa jotain positiivistakin. Luulin saavani käynneistä maltaita maksavan laskun, mutta hämmennys oli suuri kun sain laskun käteen. Se oli vain kymmeniä euroja. Ja muutenkin hammaslääkärini on ollut aivan ihana ja paneutunut asiaan täysillä.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Isosisko täällä kyselee, että onko sulla paljon suussa niitä amalgaamipaikkoja?
Jos on, niin kyseleppä hammaslääkäriltäsi niiden kaikkien vaihtamisesta.
Tiedän henkilön jolta vaihdettiin kaikki paikat ja (hänen) ongelmat suusta hävisivät.
Minulta on myös kaikki vaidettu.

Punatulkku kirjoitti...

Onhan niitä kymmenkunta vielä. Sitä mukaan on vaihdettu, kun lohkeilevat. Tuossa kipuilevassa hampaassa on sellainen hiushalkeama, jota on syynätty ja ihmetelty kohta vuoden verran.

Perheenäiti kirjoitti...

Auts! Ihan hiki kohoaa otsalle, kun ajattelenkin hammaslääkäriin menoa, mielessä on vielä viime kesän juurihoito, huh. Mutta eihän sekään hyvä ole, että särkee ja oikein pahasti. Toivottavasti saat purimesi kuntoon!

Punatulkku kirjoitti...

Toivottavasti :(