lauantai 8. marraskuuta 2008

Lauantaina


Kylläpä meinasi mennä haastavaksi saada tähän aikaan talivikukat haudalle. Juttelin yhden kukkakaupan pitäjän kanssa viikolla ja hän kertoi, että ei meinaa ottaa ensi vuonna ollenkaan kanervia ja gallunoita kauppaansa. Tänään menin luottavaisena hautausmaan vieressä sijaitsevaan kukkakauppaan ja en ollut uskoa korviani, kun hän sanoi ettei hänellä enää ole näitä kukkia. Sitten ajelin melkein epätoivon vallassa ALE Kyläkauppaan ja sieltä onneksi löysin gallunat haudalle. Kun menin istuttamaan kukkia, tajusin miksi alkaa olla jo aika myöhäistä istuttaa kukkia. Pakkasen johdosta pintamaa oli jo ihan kokkareinen ja jäinen. Onneksi minulla oli työkalut mukana, joilla sain mullan jonkinlaiseen kuosiin kukkien ympärille.

Muuten päivä meni kaupungilla. Löysin itselleni mustan yksinkertaisen, mutta ihanan juhlamekon Anttilasta. Mekon mukana iski uusi ongelma ;) Laitoin kesällä kaikki korkkarini kierrätykseen ja tämän ihanuuden kanssa on aivan pakko olla korkkarit. Meinaan kiertää kauppoja, jos löytäisin viininpunaisen boleron, korkkarit ja käsilaukun, niin juhla-asuni olisi täydellinen. Huomenna olen menossa kierrättämään housuja pikkusiskoni luokse. Ostin häneltä jo yhdet farkut, jotka istuvat minulla aivan täydellisesti. Huomenna otan mukaan omat pikkaisen isot kahdet juhlahousut ja siskollani on yhdet hänelle liian pienet housut. Joten toivoa sopii, että sieltä olisi tulossa mustat suorat housut garderoopiini.

Kotiin tultua otin pienet päiväunet ja nyt odottelen, että pääsen saunaan ja viettämään lauantai-iltaa. Riikkis vinkkasi, että kakkosen estradilla on tänään Juha Tapio ja luulen, että se konsertti kannattaa kuunnella, katsella ja nautiskella.

Huomenna on aloitettava Johtamistaitojen kehittämissuunnitelman väsääminen. Muuten olen ollut ahkerana ja suorastaan liian aktiivisena opiskelujen suhteen. Meidän pitää aloittaa oppimisympäristössämme neljä keskustelua Kestävästä kehityksestä ja minä olen aloittanut jo kolme ;)))

Ei kommentteja: