sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Tanssii tähtien kanssa

Tänään se alkaa nimittäin uusi, ihana, jännittävä spektaakkeli Tanssii tähtien kanssa uusi tuotantokausi! Viime vuonna jäin ohjelmaan kiinni aivan kirjaimellisesti. Edellisenä vuonna katsoin ohjelmaa toisella silmällä, mutta viime vuonna jännitin, kommentoin ja elin suoraan sanottuna tanssijoiden mukana koko kisan ajan. Tämän vuoden ohjelmaa odotan vesi kielellä ;)
Ohjelmassa ovat tanssijoina näyttelijä Merja Larivaara ja Janne Talasma, näyttelijä Maria Lund ja Mikko Ahti, kansanedustaja Anssi Kaikkonen ja Satu Markkanen, oopperalaulaja Jyrki Anttila ja Satu Suomi, Big Brother juontaja/toimittaja Vappu Pimiä ja Jani Rasimus, näyttelijä Nicke Lignel ja Susanne Matson ja toimittaja/opiskelija Joonas Hytönen ja Kati Koivisto, kokkauskurssien järjestäjä/keittokirjoittaja Sikke Sumari ja Daniele Ylimäki, ex-aerobiccaaja/liikunnnanopettaja Tuuli Matinsalo ja Aleksi Seppänen sekä muusikko Jimi Pääkallo ja Anna Sainila.
Ohjelman juontaa viime vuonna tanssinut Vanessa (Kurrin vaimo) Forsman ja Marco Bjurstöm ja tuomareina ovat viime vuonna tanssinut Helena Ahti-Hallberg, oopperalaulaja Johanna Rusanen-Kartano, Jukka Haapalainen ja iki-ihana Jorma Uotinen.
Ja voittajaksi veikkaan paria Tuuli Matinsalo / Aleksi Seppälä!

Ei kommentteja: