tiistai 1. tammikuuta 2008

Vuodenvaihde!

Niin tuli tehtyä eilenkin täysi päivä töitä ja vähän ylimääräistäkin... Lähdin virastolta viimeisenä klo. 16.00. Sitten kauppaan ruuan ostoon, kotiin crosstrainailemaan, suihkuun, koiran kanssa lenkille, lukemaan Marklundia ja vihdoin yhdentoista maissa ilotulittamaan...




Tässä muutama otos omista ampumistamme raketeista ja juniorin K-12 pakkauksesta. Juniorilla oli kaksi kaveria seurana ja seurasin heidän paukuttelunsa. Tänään juniorilla on edessä meidän pihan ja kadun siivous! Viime vuosi oli ensimmäinen, kun juniori innostui itse raketeista ja kaiken maailman paukuista. Maanantai-iltana hän kertoi minulle, että joulu ei jännittänyt niin paljon kuin tämä vuoden vaihtuminen ja sen mukanaan tuomat juniorin mielestä mukavat jutskat. Kiva kun jää mukavia muistoja sinne vanhuuteen muisteltavaksi!

Marklundin kirja, Nobelin testamentti tuli luettua loppuun tänä aamuna ja taas jäi kirjasta hyvät muistot. Olen aina tykännyt Marklundin tyylistä kirjoittaa minun mieleisesti, mukaansa tempaavasti!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Marklundin Elinkautinen on lukemisen alla parhaillaan... Marklundin parhaat kirjat tähän mennessä on minusta Uhatut ja Turvapaikka, tositarinoita molemmat (jatkoa toisilleen).

Punatulkku kirjoitti...

Minä luin vuosia sitten ihan ensimmäisiä Marklundeja Uutispommi, Studio Sex ja Paratiisi. Välistä jäi Prime time ja Punainen susi.
Nythän noita saa halpoina pokkareina, kun se lukeminen kestää.
Sitten noita kahta Uhatut ja Turvapaikka en ole lukenut.
Pitää varmaan ottaa lukuohjelmaan ;)

Punatulkku kirjoitti...

...Nythän noita saa halpoina pokkareina, kun niiden lukeminen kestää korkeintaan kaksi päivää. (piti kirjoittaa)

Anonyymi kirjoitti...

Marklundin kirjoja löytyy muutama meidän kirjahyllystä kuten nuo Uhatut ja Turvapaikka, joten käypä lainaamassa! Siinä menee rattoisasti muutama päivä -lukiessa.