sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Vuosi 2007 vähissä

Välipäivät ja vielä uuden vuoden aatto menee työn merkeissä. Mutta on ollut oikein kiva viettää joulun aikaa useamman vapaapäivän merkeissä. Sain joululahjaksi Marklundin kirjan ja luin sen jo joulupäivänä. Mies toi perjantaina toisen Marklundin ja olen lukenut sitä vähän säästellen.

Eilen oltiin kaupungilla juniorin kanssa ostamassa hänelle luistimet, jääkiekkohanskat ja sitten tärkeimpänä ilotulitusraketteja. Itse ostin Anttilan sportista housut, fleecen ja T-paidan. Meinasin pitää niitä ihan työvaatteina, vaikka urheiluvaatteita ovatkin. Minulla on sellainen rennompi pukeutumistyyli vaikka joskus voisikin töissä käyttää vähän siistimpää lookia. Mutta työpäivänä saattaa joutua lähtemään työmaalle, metsään tai vaikka jv-putsarille, jonne ei ykkösissään oikein viitsi mennä. Joten olen melkein aina farkuissa ja auton takakontissa on kumpparit kaiken varalta.

Tänään olen käynyt koiran kanssa kävelyllä ja lukenut Marklundia ja kirjoittanut tänne blogiin, hei toinen juttu on jo menossa ;) Koira sai joululahjaksi palloja ja mies antoi tänne sisälle yhden joulupalloksi. En itse oikein tykkää noista leikeistä täällä sisällä, mutta menköön näin joulun kunniaksi. Eipä onnistunut videon lataus :(

Huomenna olisikin sitten tämän vuoden viimeinen päivä ja pitäisi jaksaa valvoa ja katsoa juniorin rakettijuttujen perään ja ampua itsekin muutama paukku taivaalle vuoden vaihtumisen kunniaksi!

Ei kommentteja: