sunnuntai 9. joulukuuta 2007

Pikkujoulua ja muita viikonlopun touhuja...

Perjantaina oli sitten tämän joulun ensimmäinen pikkujoulu. Se vietettiin Karjalan Talolla Joensuussa vuosikokouksen ja jouluruuan merkeissä. Jouluruoka oli seisovasta pöydästä ja sehän maistui vallan hyvin paastotun päivän jälkeen. Sitten loppuilta menikin Kareliassa tanssien, keskustellen ja tutustuen uusiin ihmisiin aina tuonne aamuyön tunneille.
Lauantaina juniorilla oli taas turnaus Rantakylässä ja voittopelit tuli katsottua. Molemmat pelit katkaistiin ennen peliajan loppua, koska juniorin joukkue teki niihin 12 maalin eron, jolloin peli pistetään poikki. Juniori ei vain ollut tyytyväinen omaan peliinsä, koska maalitili ei vieläkään auennut. Minusta koko joukkue pelasi erittäin hyvin ja onnistui maalin teossa, puolustuksessa ja yhteispelissä.
Lauantaina kävin ostamassa uuden digikameran ja tänään on tullut testailtua sitä. Tässä koevedos ensimmäisestä kuvasta. Siinä on ympäristö, jossa harrastan tätä bloggailua. Kuva on minun työhuoneesta, joka on opiskelujen päättymisen vuoksi muodostunut erittäin mieluisaksi paikaksi viettää aikaa. Kun opiskelut olivat kesken, niin tämä oli sellainen paikka jossa olisi pitänyt istua, mutta silloin kaikkialla muualla oli paljon kivempaa.

Ja kuten kuvasta näkyy olemme taas ilmojen puolesta tilanteessa, jossa erittäin hyvä talvi ja lumi on hävinnyt jonnekin ja vettä sataa ja lumet ovat poissa! Kyllä pikkasen keljuttaa!!!!


Ei kommentteja: