keskiviikko 19. syyskuuta 2007

Sataa, sataa ropisee...

Miten ihmeessä jaksaa sataa niin paljon. Tuntuu, että koko ajan sataa ja aina saa miettiä ulkona oloa ja tekemisiä sateen mukaan. Kyllä syksy on ihanaa!!!!
Nyt kun kerralla heitti syksyn päälle, tuntuu ettei aamulla jaksa herätä ollenkaan. Kesä ja valoisuus aiheutti sen, että joka aamu heräsi ennen kellon soittoa. Nyt kun pimeys yllätti jälleen kerran, tuntuu ettei aamulla saa silmiä auki. Ja odottakaahan kun tulee se kaikkein pimein aika;(

Nyt on taas mennyt monta viikkoa, ettei ole kerennyt pelaamaan, tuntuu että seinät kaatuvat päälle. Kaksi kertaa viikossa pelaaminen ja hien ottaminen on ihan tarpeeksi tämän ikäiselle ihmiselle. Mutta kun kaikkeen tottuu, niin sitten jos ei pääse paukuttamaan palloa, niin johan ottaa päähän.

Mutta on tässä tehty positiivisiakin asioita. Eilen illalla kasasin JET-näyttö 2:n kansioon ja tänään kiikutin työn antajalle arvioitavaksi. Sitten ensi viikolla kansio kouluttajalle ja odottamaan 11.10. tapahtuvaa näyttöä. Omasta mielestä sain aineistoa oman johtamisen alueelta kerättyä kansioon sellaisen määrän, joka luultavasti tulee riittämään. Ja ajatelkaa, tästä tutkinnosta vielä maksetaan 330 €. Joten kyllä kannatti pakertaa muutama viikonloppu ja ilta suunnitelmien ja raporttien kimpussa.

Viikko on taas puolessa välissä ja voi huokaista helpotuksesta. Tämä viikko on ollut "vähän" rauhallisempaa töissä ja on kerennyt pienentämään sitä "paremmalla ajalla tehtäviä"- paperipinoa huomattavasti. Onneksi tällaisia päiviäkin väliin mahtuu:) Muuten tätä ei kyllä jaksaisi.

Tänä iltana pitää lähteä kuuntelemaan yläasteen vanhempain iltaan miten se koulu on juniorilla lähtenyt luistamaan. Itse hän on kertoillut, että yläasteella on huomattavasti kivempaa kuin ala-asteella. Mitenkähän pitkään?????

Ei kommentteja: