sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Lauantain tekemisiä

Tänään saikin nukkua suhteellisen pitkään. Ei ollut heti aamusta mitään aikataulutettua menoa. Mutta siivous piti tehdä aamupäivällä, koska juniorilla oli jalkapallopeli klo. 14.00 ja kentällä piti olla jo yhdeltä. Asunto onkin ollut juniorin imuroinnilla muutaman viikon. Onneksi juniori on ottanut siivouksesta vastuuta, koska se onkin tähän asti ollut minun "yksin oikeus" ja minäkään en siivouksesta niin kauheasti välittäisi. Pyykkihuolto menettelee ja sekin on yksin oikeudella minulla tässä huushollissa. Joten matot eteisestä, olohuoneesta ja kh-huoneesta ulos ja koko kämpän imurointi. Ai niin pitäisi muistaa tyhjentää keskuspölyimurin säiliö, joka on varastossa. Sitten laitoin ruuaksi helppoa ja nopeaa metripizzaa, jonka ostin jo perjantaiksi, jolloin mies oli kerennyt laittaa ruuan, meidän ollessa juniorin harkoissa. Ruuan jälkeen rupesi tekemään mieli päiväkahvia ja eihän se muu auttanut kuin keittää kahvia ja ottaa pakasteesta vähän jätskiä kyytipojaksi.
Sitten käytiin juniorin toivomuksesta kokeilemassa ulkona minun uutta lentopalloa, jonka ostin viime viikonloppuna Kuopiosta 50 % alennuksella Kesportista. Ihanaa sain oikean ja virallisen lentopallon niin halvalla! Pallon ostin, koska olimme pelaamassa Kuopion syysturnauksessa ja meillä ei ollut seuran palloja mukana. Olin harkinnut kyllä pallon ostoa jo pitkään ja muutaman kerran niitä kaupoissa käydessä katsellut ja kysellyt. Pallo oli koekäytetty jo keskiviikon harkoissa ja nyt juniorin kanssa pallotellessa, se tuntui vielä paremmalta. Kesportin myyjä laittoi palloon niin paljon ilmaa, etten edes pallotellut sillä Kuopiossa.
Pallottelun jälkeen läksimme juniorin kanssa kohti Joensuussa sijaitsevaa Koillispuiston tekonurmikenttää. Jätin juniorin kentän reunalle ja kävin viemässä lehtiä ja lasitavaraa Utran S-marketin edessä olevalle keräyspisteelle. Kävin kaupassa ostamassa pyykinpesuainetta ja kosmetiikkaa itselleni ja viikonlopun Iltalehden, jota ilman en osaa olla!!! Nyt taisi mennä kaksi viikonloppua ilman Iltalehteä, kun oli viikonlopuille muuta ohjelmaa ;) Ajelin takaisin kentän laidalle ja kerkesin lukea Iltalehteä ennen kuin peli alkoi. Juniorin joukkueella olikin lauantaina viimeinen sarjapeli KuPs:in Dn- junioreita vastaan (-95 syntyneitä). Jippo 94 voitti pelin 5-1. Juniori pelasi toisen puoliajan melkein kokonaan toisena kärkenä ja minun mielestä ihan hyvin. Antoi muutaman hyvän syötön maalipaikkoihin. Toisesta taisikin tulla maali.
Pelistä tultiin kotiin samaan aikaan kun mies tuli töistä. Laitettiin sauna lämpiämään ja mies kävi lenkillä. Minä juoksutin koiraani Jeppeä heittämällä sille palloa. Mies laittoi makkarat grilliin ja sanoi, että kaasu loppui juuri sopivasti. Ei taideta vaihtaa tänä kesänä enää täyttä kaasupulloa eli grillauskausi on sitten ohi!!!
Saunan jälkeen sitten istuin koneen ääressä ja valmistelin tätä blogin aloittamista. Kävin lukemassa useampia blogeja ja tulin siihen tulokseen, että avaan blogin itselleni ja rupean kirjoittamaan blogiini päiväkirjanomaisesti tapahtumia ja ajatuksia.

Ei kommentteja: