perjantai 20. marraskuuta 2009

Tämä perjantai

Seuraamassani Elämää-blogissa Riikkis kertoilee perjantaipäivästään näin ja minustakin tämä oli niin mukava, että nappasin....

Aamulla heräsin... normaaliin aikaan klo. 5.40 kelloradion herätykseen. Yleensä herään pikkusta vaille kelloa ja laitan sen kiinni ennen kuin se menee päälle. Edellisen yön huonon nukkumisen takia, nukuin yöni erittäin hyvin ja sikeästi.

Matkalla postilaatikolle... kiersin ensin koiran kanssa aamulenkin ja otin sanomalehden kotiin tullessa. Tänään lehden luku jänskätti kovin, sillä siinä oli hakemaani työpaikkaa hakeneiden nimet. Samaa paikkaa oli sanomalehden mukaan hakenut 32 henkilöä, mutta todellisuudessa hakeneita ja nimiä oli vain 25 kpl.

Havahduin... siihen, että tänään loppuu viikon päivystys ja on otettava oma auto käyttöön työpaikan pihasta. Työkaveri sanoi tarvitsevansa työpaikan autoa, joten jouduin ajamaan tänään myös työajot omalla autolla.

Työssäni pohdin... yhden tarjouspyynnön sisältöä ja muotoa. Onneksi sain mallia yhdeltä tutulta toiselta osastolta. Pohdin etten tiistaiksi mitenkään saa tehtyä tarjousta, joten otin mapin kotiin.

Liikutuin...no voiko sanoa noin vahvasti, mutta kuitenkin siitä miten paljon minulla on hyviä työystävyyssuhteita, joiden kanssa voin keskustella myös ihan muista asioista. Tänäänkin tällaisia keskusteluja tuli ainakin kaksi käytyä.

Unelmoin tänään... jälleen kerran minulle yhden tärkeän ihmisen kohtaamisesta.

Peilistä näin... energisen, suht iloisen, jänskättävän itseni ;))

Tänään yllätyin... tämän viikon aikaansaannoksista töissä, koska uusia asioita tuli eteen virtanaan, mutta ne oli vain hanskattava.

Kaipasin... toisen ihmisen ihoa.

Nukkumaan menen... luultavasti ja toivottavasti katsottuani BB:N.

Arvosanani tälle päivälle... on Kiitettävä 9!

1 kommentti:

Riikkis kirjoitti...

Kävinpä kurkkasemassa sinun päivääsi täältä :)

Nyt kanssa kattomaan BB ja sit nukkumaan.