keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Ähkyä

Onpas ihan kauhea olo ja liiasta syömisestä. Olin tänään Karjalan Talon joulupöydän herkkujen ulottuvilla reilun tunnin. Meitä oli toistakymmentä henkeä, joista suurin osa tietysti miehiä ja muutama nainen siinä mukana. Nyt kun mahalaukku on selvästi pienentynyt, niin pitäisi pysyä ihan omassa tahdissaan syömisen suhteen eikä ruveta menemään valtavirran mukana. Tänäkin jouluna olen ollut syömässä joululounasta jo useamman kerran ja nyt sitten ei osannut pitää näppejään erossa pöydän antimista niin ettei olisi saanut tätä ähkyä, huh huh!


Kävin eilen ottamassa viimeisen hebatiitti-rokotuksen ja terkkari siinä kyselemään, että mites jäykkäkouristusrokotuksen kanssa? Milloin on viimeksi pistetty, kun rekisterissä ei näy? Nyt kun olen menossa töihin sellaiseen paikkaan, jossa pitää olla ehdottomasti rokotukset kunnossa, niin sanoin että pistetään vaikka varoilta. On siitä ainakin yli seitsemän vuotta kun olen sen rokotuksen saanut. Ja niinpä pistettiin hebatiitti vasempaan käsivarteen ja jäykkäkouristus oikeaan käsivarteen ja arvatkaa koskiko viime yönä jokaisen kääntymisen jälkeen käteen. Nukuin tosi huonosti, koska varsinkin oikea käsivarsi on niin kipeä, että!

Tänään oli myös autolla huolto ja se kävikin näppärästi. Vein auton aamulla huoltoon ja kävelin tulevan työpaikan pääkallopaikalle ja hyppäsin tulevan pomoni kyytiin ja huristeltiin ensin kokoukseen ja sitten vielä syömään. Ja sitten saikin auton jo pois huollosta. Maksoihan se taas maltaita, mutta kun on pakko pitää autoa, niin se on vaan kestettävä nahoissaan.

Päivät menevät sellaisessa pienessä työsumussa, ettei ole kerennyt miettimään, että viikon päästä ollaan jo joulussa! Minulla on suuria odotuksia joulun suhteen siinä mielessä niinä vapaapäivinä pitäisi saada tekstiä paperille ihan solkenaan taloudesta, itsensä kehittämisestä, opinnäytetyöstä, kestävästä kehityksestä ja vieläkö riittää aiheita. Tammikuu tulee olemaan tosi lyhyt kuukausi, koska kaksi viikkoa hurahtaa koulutuksessa Helsingissä. Ja sen jälkeen pitäsi tosissaan ruveta suunnittelemaan työtoimiston lopullista siivousta ja siirtoa!

Ei kommentteja: