lauantai 11. lokakuuta 2008

Viikko 41 pitemmän kaavan mukaan!

Viikko hujahti taas historiaan ja siitä jäi ihan positiiviset fiilikset. Alkuviikko painettiin duunia täysillä, muutamana päivänä ihan täydet 12 h. Sitten torstaina ja perjantaina olikin vuorossa vähän ulkoilua ja opiskelua.

Torstaiksi järjestettiin tulevan työpaikkani ulkoiluiltapäivä Kalliojärvelle, jossa olin jo käynyt vakoilemassa muutama viikko sitten. Meitä oli noin 40 hengen porukka, joka ajettiin paikan päälle isolla linja-autolla. Tulevan työpaikkani logistiikkapäällikkö oli käynyt testaamassa reitin imuautolla ja näin olikin mukava turvautua asiantuntijan lausntoon, että reitin voi ajaa isolla linja-autolla. Kalliojärven laavulle olin tilannut 4H:n keittämään meille makoisat nuotiokahvit ja kahvin kanssa syötiin tuoreet pullat. Meidän porukka oli myös hyvin edustettuna ja kaikki, jotka siirtyvät saman hallintokunnan alle olivat mukana sekä Enosta että Pyhäselästä.

Kahvien jälkeen suurin osa porukasta lähti kävelemään Kalliojärven ympäri. Matka taittui luonnon ihmeitä ihastellessa ja keskustellessa uusien ja entisten työkavereiden kanssa. Kaikki, jotka lähtivät kierrokselle jaksoivat kiertää lenkin, kuka spurtilla kuka vähän verkkaisemmin. Sitten matka jatkui Honkavaaran Perinnepihaan, jossa kävimme ihastelemassa heinästä tehtyä mammuttia, tsasounaa ja kesäteatterin katsomoa ja muita rakenteita ennen ruokailua. Kunta lahjoitti kyläseuralle puut, joista olikin rakentunut ihan mukavan näköinen katettu katsomo tulevien kesien kesäteatteriesityksiä varten. Kiva, että vielä löytyy talkoomeininkiä ja saadaan aikaan yhteistä mukavaa. Ruokana perinnepihassa meille tarjoiltiin punaviinihärkää kaikkine lisukkeineen sekä jälkiruuaksi täytekakkukahvit. Arvatkaa maistuiko ;))))))


Perjantai meni opiskellessa muutoksen johtamista. Opiskelut ovat lähteneet käyntiin, sanotaanko kaikkien muiden asioiden sivussa, mutta kuitenkin. Itsensä johtamisen kirja on luettu ja siitä saatu kirjallinen tehtävä on melkein valmis. Perjantaina saatiin taas uusi kirjatehtävä. Nyt pitäisi lukea johtamista käsittelevä kirja ja tehdä siitä kirjallinen tuotos. Lisäksi joulukuun alkuun pitäisi tehdä Johtamistaitojen kehittämissuunnitelma. No siinäpähän sitä onkin vapaa-ajalle vähän hommia.

Seuratoiminnan puolella lentopallokausi on saatu käyntiin ja ensimmäinen sarjapeli on takana päin. Sielläkin saralla riittää pientä puuhaa ja ajateltavaa jatkuvasti.

Ensi viikko on merkattu lomaksi lomalistaan ja hakemuskin lomasta laitettu eteenpäin. Mutta loma tulee olemaan hieman pätkittäinen, maanantaiksi ihan pieni työhomma tiedossa, keskiviikko- ja torstaiaamupäivä menee työhommiin liittyvissä kokouksissa isolla kirkolla. Mutta hommaa on ajateltava siten, että vastuu siitä on henkilökohtainen ja sisältyy virkaan! Joten ei valiteta. Muuten loma tulee sisältämään paljon opiskelu- ja seurahommia. Lisäksi pihan talvikuntoon laitto on edessä ensi viikolla, joten eiköhän sitä ihan vähäksi aikaa pääse eroon niistä ihan oikeista työhommistakin ;)))

Ei kommentteja: