sunnuntai 24. elokuuta 2008

Mamma mia


Kävin tänään katsomassa Mamma mia elokuvan. Elokuva oli hyvä! Pää sai valo- ja musiikkistimulaatiota enemmän kuin saattoi odottaa, kaiken kaikkiaan elokuvasta jäi hyvä mieli.

Elokuvan sisällöstä kopioitu selostus:
Meryl Streep on pääosassa rakastettuun musikaaliin perustuvassa elokuvassa. Streepin ja Brosnanin näyttelemän parin rakkaustarina kerrotaan ABBAn kuolemattoman musiikin kautta. Streep näyttelee Donnaa, itsenäistä yksinhuoltajaäitiä jolla on pieni hotelli idyllisellä kreikkalaissaarella. Donnan tytär Sophie (Amanda Seyfried) on menossa naimisiin ja Donna on kutsunut häihin kaksi parasta ystäväänsä, käytännöllisen ja järkevän Rosien (Julie Walters) ja rikkaan, useasti eronneen Tanyan (Christine Baranski), joiden kanssa hänellä oli muinoin bändi Donna and the Dynamos. Morsian on äidiltään salaa kutsunut kuitenkin kolme omaa vierasta - kolme miestä, joista yhden täytyy olla Sophien oikea isä jonka pitäisi saattaa hänet alttarille. Yhden kaoottisen vuorokauden aikana saarella syntyy uusi rakkaus ja vanhat romanssit saavat uutta tulta alleen.

Abban musiikki oli tuttua ja se on tekstinkin mukaan kuolematonta. Jalka rupesi vipattamaan musiikin tahdissa ja jos tilaa olisi ollut, niin en tiedä vaikka tanssimaan olisin ruvennut ;)))

Tein Mamma mia-sivuilla olevan Dilemma Mia! kyselyn, jossa oli muutama kysymys ja saatiin vastaus kysymykseen: "Kestätkö elämän haasteet?" Olen Super Trouper. Älä ota elämää niin vakavasti! Rentoudu välillä ja pidä hauskaa - saatat vaikka nauttia siitä.

6 kommenttia:

Riikkis kirjoitti...

Moi!

Sun tuntemukset oli niin kovasti samanmoisia kuin munkin :)

Ja muutenkin, mitä nyt lueskelin, niin mehän voitais vaik kirjoittaa yhteistä blogia, Tero Pitkämäen keihäspronssi oli täälläkin noteerattu. Ja vähän alempaa... Arvaas, onko mulla Lehtolaisen uusin varauksessa kirjastosta? Jonoa on vaan turkasesti ja kirja vasta kirjastolla hankinnassa...

Pitää mennä testaamaan tossa kyselyssä kanssa :)

Nora kirjoitti...

Mamma Mia oli hyvä. Houkuttais kovasti mennä katsomaan musikaaliversiota syyskuussa Hartwall-Areenalle.

Anonyymi kirjoitti...

Riikkis
Samoin luin minä blogiasi ja hymyilin. Olympialaisia on katsottu, musiikkimakukin on aika lailla samanlainen, elokuvissa käydään, vielä kun saisin ajoiksi joskus vielä kokeilla neulomista ja muita käsitöitä ;))) On tullut joskus neulottua aika paljonkin.

Nora
Mamma Mian musikaali - kuulostaa ihan mukavalta. Odotellaan arvostelua ;))

Pörrö-nalle kirjoitti...

Hei,
mistä tuon Dilemma Mia! kyselyn löytää?

Emäntää kovasti houkuttaisi nähdä tuo elokuva...

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Tässä tekstissä on linkki "Mamma mia" sieltä löytää trailereita leffasta ja Dilemman Mia: n löytää ohittamalla trailerin ja sen jälkeen aukeaakin monta mahdollisuutta mm. Dilemma Mia tai Abban kotisivut jne.
Suosittelen elokuvaa!

Pörrö-nalle kirjoitti...

Kiitos! :)