lauantai 24. marraskuuta 2007

Varhain lauantaiaamuna

Lauantai aamuna hyvissä ajoin hereillä nukuttuani kymmenen tunnin yöunet! Nukahdin ensimmäisen kerran jo salkkareiden aikaan ja sitten kömmin omaan punkkaan klo. 20.30. Miten voi ihmistä nukuttaa loppuviikosta näin kauheasti. Työviikko oli tavallista helpompi kiireiden suhteen. Yksi iltakokous maanantaina ja muuten oman pöydän ääressä istumista ja paperipinojen selvittelyä. Viikolla tulee unta yössään n. 7 - 8 h kun herätys on klo. 5.40 joka ikinen työaamu. Minusta olisi kiva, kun jaksaisi valvoa ainakin kymmeneen. Mutta usein loppuviikosta varsinkin perjantaina on niin sippi, että ei jaksa valvoa edes yhdeksään. Tänään olisi sitten ohjelmassa juniorin salibandyturnaus. Leivoin eilen vähän myytävää kahvioon. Pojilla on kaksi peliä toinen Josbaa ja toinen Lihamyllyä vastaan. Iltapäivällä pitäisi käydä vähän shoppailemassa. Vähän juhlavampaa vaatetta, farkut ja talvikengät olisi hakusessa. Saa nähdä miten niitä jaksaa sovitella?!? Nythän keskustassa on kyllä tarjontaa enemmän kuin koskaan.
Viikolla kävimme juniorin ja hänen kaverinsa kanssa ostoksilla. Juniori osti salibanditavaraa saamallaan synttärilahjakortilla. Kiitos sukulaiset, lahjakortti on nyt käytetty hyvään tarkoitukseen! Sitten farkkujen etsiminen ja kokeilu tuotti tuskaa... liekkö siinä tullut äitiinsä! Lopulta löytyivät sopivat farkut, talvikengät ja hanskat stylistin oivallisella avustuksella.
Vihdoin torstaina tuli kuntalaiskyselylomakkeet postilaatikkoon ja heti perjantaina palautin kyselyn kunnan virastolle. Nyt on kuntalaisena otettu kantaa kuntaliitosasiaan!


Ei kommentteja: