keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Vieraita ja vieraissa

Aamuyöstä kolmen aikaan saapuivat kesävieraat etelästä. Vastaanotto täällä päässä sujui erittäin vieraanvaraisesti. Joku oli aivan hötkyksissään, kun taloon tuli vieraita. Piti toivottaa vieraat tervetulleeksi kaikin mahdollisin keinoin. Onneksi vieraat eivät säikähtäneet märkiä tervetulotoivotuksia vaan ymmärsivät yskän, koska olivat vasta ennen lähtöä käyneet katsomassa omaa ensi viikolla kotiin saapuvaa vauvaansa. Päivä meni mukavasti rupatellessa kuulumisia. Käytiin isolla kirkolla vuokraamassa elokuva National Treasure 2. Juniori katsoi eilen National Treasure 1 ja mikäs sen jouhevampaa, kuin katsoa seuraavana iltana jatkoa elokuvalle. Kävimme kaupungilla päiväkahvilla Houkutuksessa ja sen jälkeen vieraat näkivät uuden ylpeytemme Iso Myyn.
Ruuan tarjosi tänään veljeni, jonka luona nautimme makaronilaatikkoa ja tuoreita pyörösiä. Onneksi jollekin suvussa on periytynyt myös paistotaitoa ;)))) Veljen asunnon pihaan oli rakennettu talkoovoimin iso ihana terassi, tahtoo samanlaisen!
Huomenna saavat juniorit pitää seuraa vieraille, sillä tämä mamma lähtee urheilemaan ja lajina on tällä kertaa kirkkovenesoutu.

Ei kommentteja: