tiistai 22. heinäkuuta 2008

Makuuhuoneen sisustusta


Kun sain selville, että toisesta elämääni tänä vuonna kohtaavasta muutoksesta ei tulekaan niin iso kun uskoin ja pelkäsin tuossa vapun seutuvilla, niin rupesin laittamaan tauluja seinälle. Makuuhuoneeseen laitoin kaksi Vincent Van Goghin taulujen kopiota. Taulujulisteet ostin Amsterdamissa sijaitsevasta Van Goghin museosta, jossa kävin opiskelukaverini kanssa ollessamme Hollannissa opintomatkalla syksyllä 2003. Opiskelin silloin vuoden verran jatko-opintoja pilaantuneista maista Hämeenlinnassa etäopiskeluna. Teimme viikon opintomatkan Hollantiin. Majapaikkamme oli Utrecht-niminen kaupunki, josta teimme vapaa-ajan reissun Amsterdamiin junalla. Amsterdamissa kävimme Van Goghin museossa ja eksyimme katumarkkinoille. Katumarkkinat olivat suurimmat, mitä olen koskaan nähnyt.


Tämän taulun nimi on Vase of Irises Against a Yellow Background, jota on näköjään saatavilla myös netin välityksellä.Tämän taulun nimi on Blossoming Almond Branch in a Glass ja myös saatavilla netistä tilaamalla.
Taulujen arvoa nostavat niiden kehykset, jotka teetätin julisteisiin ja ne maksoivatkin sitten pienen omaisuuden. Mutta minä tykkään noista tauluista ja nyt kun ne ovat makuuhuoneen seinällä, ne antavat sinne ilmettä. Taulujen alapuolella olevan kaapiston sain isän ja äidin jäämistöstä. Sen historiasta ei minulla ole tarkempaa tietoa.

Ei kommentteja: