maanantai 14. heinäkuuta 2008

Suurta siivousta

Pitää sen ihmisen olla ihan pimee - ensimmäisenä lomapäivänä tekee sellaisen seitsemän tunnin työpäivän ihan kotihommia vaan. Mikä pakko kaikkea on tehdä kerralla? No sen takia, että sitten pääsee viettämään lomaa, lukemaan kirjoja, katsomaan elokuvia, lepäilemään, ottamaan ehkä aurinkoa ja muuten vaan olemaan - lomalla. Nukuin tosi huonosti viime yönä. Sisällä oli lämmintä 25 celsiusta ja aivan tajuton trafiikki koirallakin kuumuuden takia. Ikkuna kun on auki, koira herää kaikkiin ääniin ja rupeaa sanomaan wuf, wuf....


Tässä yksi niistä tusinasta ikkunasta, jotka vielä olivat pesemättä. Ikkunan pesussa meni 3 - 4 tuntia. Eilen aloitin jo verhojen pesulla ja mattoja pyörittelin pesukoneessa eilen ja tänään kuusi koneellista ja huomiseksi jäi vielä kolme koneellista. Sitten vielä pyyhittiin pölyt, imuroitiin ja luututtiin lattiat ja työpäivä alkoikin olla pulkassa. Iltapäivällä olin ärtyinen kuin ampiainen junioreille, jotka vaativat huomiota, eivätkä auttaneet mammaa sanottavasti urakassa.

Onneksi illalla oli fudisvuoro ja sai ihan vähän juosta pallon perässä. Kyllä huomasi, että suurin puhti oli mennyt siivoukseen ja ei oikein jaksanut antaa kaikkeaan ;))

Ei kommentteja: