lauantai 12. heinäkuuta 2008

Loivat liikkeet


Eilisen riehakkaan illan jälkeen on tänään pitänyt ottaa ihan loivasti. Liukenin illasta vähin äänin Muskan esityksen jälkeen, koska muutama miespuolinen alkoi käydä iholle. Porukka, jonka seurassa olin, oli muuten ihan mukavaa. Mutta muutamalla sinkkumiehellä tuntui olevan akuutti tarve naispuolisesta seurasta. Sivusta seurattuna viime pelissä kelpasi ihan kuka vaan yksin kulkeva nainen. Mutta minua yököttää tuollainen iholle tuppaaminen ja sellainen tunne, että kaikki kelpaa. Aivan varmasti minulle ei kelpaa, luulen että rima on niin korkealla, että nämä sinkkumiehet jäävät kauaksi siitä.

Aamulla tuli nukuttua pitkään. Se sopi karvaiselle juniorillekin, koska aamuyöllä kotiin tultuani tein koiralle vielä pallotreenin. Ihan mukavaa lämpöisessä mutta hyttysrikkaassa kelissä. Oikeassa käsivarressa on taas kutittavia, isoja, punaisia paukamia. Muuten on tänään ollut kotona hiljaista, juniori on viihtynyt kaverinsa synttäreillä kolmesta lähtien. Otin iltapäivällä tunnin tirsat, jotka helpottivat oloa suuresti. Toivottavasti saa muokattua rytmiä lomalla siihen suuntaan, että illalla jaksaisi valvoa vähän pitempään.

Sää on ollut tänään sateinen. Harmi, sillä Ilosaarirockilaisille olisi toivonut aurinkoista keliä. Eilen illalla oli aivan loistava keli Vaarissa ja sellaisen soisi myös rockissa hengaileville. Kosteuden takia on sisäilma kotona jotenkin kolea, joten laitoin takkaan tulen ja nyt odottelen takasta tulevan lämmön levittäytymistä.


Tänään olen miettinyt vähän lomaohjelmaakin. Minun kesälomatraditiooni on kuulunut jo pitkään aloittaa loma suursiivouksella. Siihen kuluu ikkunoiden pesu, mattojen vaihto ja likaisten mattojen pesu tai pesettäminen. Sitten pitäisi tehdä pohjustustyötä tulevalle pihalaatoitukselle ja terassin rakentamiselle. Perjantaina kyselin yhdeltä tutulta rakentajalta ja hän lupaili elokuun alkupuolella tulla tekemään laatoituksen ja terassin. Laatoitussuunnitelma on valmiina, mutta terassin rakennekuvat pitää piirtää ja laskea tarvikemenkki. Kampaajan olen jo tilannut, mutta ajan sain vasta viimeiselle lomaviikolle. Etelästä on luvassa sukulaisia lomavierailulle, jos kaikki vain natsaa. Loman aikana tapahtuvaksi on jo varmistunut Karelia-soutu ja Vaasan Asuntomessu matka. Eilen lupauduin talkoisiin Lemmenlavalle 20.7.
Sitten mahdollisten lomaohjelmien listaan voisi laittaa:
- Suomen Kivikeskuksessa oleva Faberge-näyttely
- Sex and City-elokuva
- kesäteatteriesitys - Tohmajärvellä kenties
Juniorinkin kanssa pitäisi touhuta jotain. Ehkä voitaisiin kokeilla tennistä, jos se alkaisi nyt jo sujumaan. Fudiskentälle on kyydityksen myös pelattava.

Ei kommentteja: