keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Oma maa mansikka ...

Heinäkuu piti laittaa kalenteriin eilen näkyville ja sehän on mansikkakuu. Tänään menin kauppaan ostamaan juniorille maitoa ja tulihan sieltä paljon muutakin ostettua. Kaupan pihassa on jo muutaman päivän ollut myynnissä mansikoita ja tänään oli aivan pakko käydä kesän ensimmäiset tuoreet mansikat ja maistuivathan ne aivan ihanilta ;))

Mitä varten en manannut kuin ihmiset lomilleen muutama postaus sitten. Minun olisi pitänyt manata kaikki vempaimet, vehkeet, asiat ym. ym. ym. menemään lomille. Sillä eilen oli vaivaisen 13,5 h tunnin työpäivä, kun sopiva kohta menee rikki, jonka pitäisi toimia 24/7. Joutuu pyytämään lomalaisia hätäaputyöhön ja lopettamaan lomansa viikkoa liian aikaisin. Joutuu itse käyttämään paljon aivokapasiteettia, muistelemaan vanhoja asioita, kaivelemaan vanhoja papereita, soittelemaan ympäri Suomea, ajattelemaan kaikkia mahdollisuuksia, varautumaan pahimpaan, pitämään homma hanskassa.... On se vaan niin vaikeaa!

Mutta huomenna illalla olisi tiedossa ihan mukavaa vapaa-ajan viettoa. Toivottavasti vaan sää suosii ja voisi viettää ulkona mukavia hetkiä nauttien musiikista.

Ei kommentteja: