lauantai 26. heinäkuuta 2008

Perjantaina jälleen uintia


Perjantaina kävimme kesävieraiden kanssa Vehkalahden uusitulla uimarannalla ottamassa aurinkoa, uimassa ja vähän pelailemassa. Keli oli välillä aurinkoinen, jolloin tarkeni ilman vilun väristyksiä. Kun aurinko meni pilveen ja rannalla kävi melkoinen tuuli, niin silloin ei oikein tarennut ottaa edes aurinkoa. Mukana oli lentopallo, mutta sen pelaamisesta ei oikein päässyt nautinnon puolelle. Juniorilla oli mukana amerikkailainen minijalkapallo ja sitä pystyi heittelemään ilman että tuuli vaikeutti suorituksia. Juniori ja kesävierasserkku pelasivat ensin erän lentopallokentällä ja sen jälkeen heiteltiin palloa samalla kun uitiin. Mammakin pääsi jo toisen kerran tänä kesänä uinnin makuun, yes ;))) Rannalta suuntasimme suoraan herkuttelemaan Pizzapoikien pizzoilla ja mahat täytettyämme suunnistimme kotiin. Vieraat ottivat pienet tirsat, että jaksavat jatkaa matkaa kohti uusia seikkailuja. Tirsojen jälkeen joimme vielä läksiäiskahvit jäätelöllä ja sitten olikin aika kiitosten ja jäähyväisten. Pieni paketti lähti kesävieraiden mukana kohti Helsinkiä. Voinen paljastaa paketissa oli pienen pieniä muistamisia siskon pojan pienelle prinsessalle Ellalle.


Kiitoksia käynnistä, oli tosi mukavaa että kävitte ja tervetuloa uudelleen. Erityisesti juniori oli otettu serkun kanssa tapahtuvista aktiviteeteista ja karvainen juniori muistelee lämmöllä sitä ymmärtäviä koiraihmisiä ;))))
PS. Oman koneen verkkoyhteys on tökkinyt jo kaksi päivää, mur! Kuvat ovat sillä koneella ja musititikku tietenkin töissä. Kirjoittelen juttuja muistiin tällaisella vanhalla läppärillä ja lisään kuvia kunhan joku armollinen tulisi pelastamaan tilanteen. Etäohjeet eivät ole tuoneet toivottua tulosta yhteyksiin ja olen erittäin vihainen tästä pienestä vastoinkäymisestä. Täytyy lähteä isolle kirkolle taivuttelemaan jotakin käymään vaikka iltpäiväkahvilla...

Ei kommentteja: