perjantai 25. heinäkuuta 2008

Kareliasoutua


Torstain aktiviteetteihin kuului osallistua Karelia-soutuun osuudella Haapalahti - Jakokoski. Keli oli onneksi sellainen puolipilvinen, välillä paistoi aurinko ja välillä se paistoi pilven takaa. Sain päivän aikana jopa vähän väriä iholle auringolta. Soutumatka oli kaikkiaan 41 km, joka jaksoittui 10 km, 15 km ja 16 km. Ensimmäisellä etapilla ei ollut mitään myyntipistettä eikä oltu varauduttu omin eväin, joten se käytettiin huiliin, seurusteluun ja tyhjennykseen.


Toinen etappi olikin Enossa ja siellä saatiin kalakeittoa ruuaksi ja päiväkahvit jälkkäriksi. Viimeisellä etapilla oli vanha kanavaosuus, joka piti soutaa varoen sekä Kaltiomon kanava, jossa oli pakollinen tauko sulutuksen takia.


Viimeinen etappi tuntui lyhyemmältä kuin muut. Jakokoskelle saavuttiin hyvissä voimissa ja juhlistettiin maaliin tuloa konjakkipaukuilla.


Jakokoskella käytiin telttasaunassa ja sain vihdoin ja viimein heitettyä talviturkin tältä kesältä. Meinasihan tuo mennä myöhäiseksi, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Saunan jälkeen oli vielä ruoka ja hieman jotain juomaa, jolla meinasi rasituksen jälkeen heittää ihan pienen sievän puolelle. Kotimatkalla hoidettiin vielä maastokatselmus uuden radanylityspaikan kohdalla ja tehtiin pieni kotikuntavierailu kotimuseoon.

Kesävieraat ja juniori olivat ainakin uineet kahteen otteeseen, käyneet pelaamassa tennistä, käyneet katsomassa JoMa - Nurmo pesispelin, käyneet syömässä grillimakkaraa veljeni luona, tavanneet nuoremman siskoni. Päivä oli heiltäkin mennyt hyvissä fiiliksissä.

Ei kommentteja: