perjantai 18. heinäkuuta 2008

Neuvotteluja ja fudispeli

Tänään olikin sellainen ihan kiva auringon paisteinen keli, mutta ei päästy vielä lähellekään hellelukemia. Aamupäivällä tein etupihalla vähän pohjustustöitä laatoitukselle. Poistin alueen reunalle levinnyttä ruohikkoa. Iltapäivällä kävin hakemassa juniorille ostetun tuolin, jonka loppujen lopuksi sijoitimmekin olohuoneeseen. Kävin myös ostamassa Marimekon ALE:sta itselleni kesäkäsiväskyn, joka on aivan ihana, just minun värinen.


Kävin neuvottelemassa pankissa toisesta isosta elämääni tänä vuonna kohtaavasta muutoksesta. Siitä selvitään todennäköisesti pienillä muutoksilla, jos neuvottelut toisen osapuolen kanssa onnistuvat! Katostaan...


Illalla meillä oli sovittu fudispeli Lehmon ihan oikealla nurmella D-ikäisiä poikia vastaan. Valitettavasti meitä naisia ei vaan tullut kuin kuusi paikalle ja jouduimme ottamaan vahvistukseksi miehiä katsomon puolelta. Junioria harmitti aivan älyttömästi kun lähti mukaan eikä ottanut jalkaansa kuin lipokkaat, enkä ne jalassa antanut tulla kentälle. Minä pääsin maalille ja olinkin maalivahtina koko pelin. Pelattiin ensin 2 x 20 min ja sitten vielä 2 x 15 min ja voitettiin peli 1 - 2.


Ei kommentteja: