keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Tekstiiliurheilija


Tänään ilmoitettiin, että huomiset JoNaPa:n fudispelailut pidetään Koillispuiston tekonurmella. Silloin iski pieni paniikki, koska olen käynyt alkukesän pelaamassa ihan normaaleilla lenkkareilla hiekka-alustalla. Minun oli ihan pakko saada nappikset tänään ostettua, että voin mennä huomenna kokeilemaan, miltä kenttä tuntuu ihan oikeasti pelatessa. Muutaman hetken olen kentän laidalla viettänyt neljän viimeisen vuoden aikana ja nyt vihdoinkin pääsen kentälle pelaajana, ah autuutta! Niinpä käytiin juniorin kanssa isolla kirkolla ja mammahan sai kaikkea mukavaa tekstiiliä ja tarviketta fudiksen pelaamiseen. Mukaan tarttui nappikset, säärisuojat, pelisukat ja pelishortsit, joten nyt voi mennä turvallisin mielin pelaamaan tekonurmelle ;)))))


Kaupungilla alkoi olla jo rockin ensiviritelmiä. Tämän viikon on kävelykatu ollut POP-katuna ja siellä on ollut jo kaikenlaista ohjelmaa. Junioria ei vielä Ilosaarirocki kiinnosta, mutta ei mene varman montaa vuotta, kun rockissa jo riehutaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on komea jalkapalloilija.

Anne kirjoitti...

Joo, täytyy postata huomenna pelistä ja maalivahdiksi minut laittoivat tai pääsin ;)Pelattiin ihan miehiä vastaan ja arvaa oliko mukavaa...