lauantai 14. kesäkuuta 2008

Today


Ensin ihan vaan arvoitus: Arvaa kuka!

Tänään aloitettiin aamu jälleen unilukemisella aamulla viiden aikoihin. Käytin koiran ulkona ja lukemisen jälkeen jatkoin unia yhdeksään asti. Heräsin oikean olkapään kipuun, kun käsi oli koukussa pään alla. Tästäköhän olkapään kipu onkin peräisin, eikä mistään lentopallosta, jota olen boikotoinut useamman kuukauden?

Aamu alkoi pienillä kotiin liittyvillä askareilla eli siivoamisella ja pyykin pesulla. Siivoaminen tuo aina niin hyvän mielen, kun sen saa tehtyä ;) Juniorikin heräili imurointiin ja oli järkännyt huonettaan suljettujen ovien takana ja imuroi itse huoneensa. Nyt saa taas mamma olla muutaman päivän marmattamatta huoneen sotkuisuudesta. Pyykin suhteen oli mukavaa kun ne sai ulos kuivumaan, niin voi pestä toisenkin koneellisen.

Sitten olikin aika lähteä juniorin fudispeliin. Pojat saivat eilen uudet peliasut ja tänään olikin oikein fiksusti puettu joukkue kentällä. Pojat voittivat pelin 6 - 0, vaikka ensimmäinen puoliaika menikin testatessa vastustajan maalivahtia. Maalit tehtiin toisella puoliajalla ja juniorikin pääsi taas maalin makuun. Pelin päätyttyä otettiin joukkuekuva, joka tulee seuran sivuilla ja on näin julkista kamaa.Pelin jälkeen pudotin juniorin kotiin ja läksin heti käymään läheisellä puutarhalla ja ihastelin myynnissä olevia kukkia, pensaita, puita yms. Minä olen tänä kesänä orvokkilinjalla, ostin jo aikaisemmin orvokkeja haudalle ja nyt ostin 50 kpl orvokkeja ja kaksi orvokkiamppelia. Samalla kävin myös läheisessä erittäin pienessä K-kaupassa, koska minulta on taas hukassa tällaiset istutuskoussikat. Tiedän aivan varmasti, että minulla on kaksi Fiskarsin koussikkaa jossakin jemma-nimisessä paikassa, koska käytin niitä kun laittelin puutarhaa aikaisemmin keväällä. Tämä ei ole edes ensimmäinen kerta kun etsin kyseisiä vemapaimia. No kaupassa koin iloisen yllätyksen, kun aikaisemmin katsoin näiden hintaa, se oli jotain 22 euron luokkaa ja tänään kun ostin nämä, niiden hinta oli 7,95 €. Jouduin katsomaan kuittia ihan kaksi kertaa.Tällaisen lopputuloksen sain orvokeista. Jouduin istuttamaan orvokit aika kauas penkin etureunasta, koska tuohon etupuolelle olisi tarkoitus saada laatoitus ja ilmeisesti penkin etureunaa pitää fiksata ennen reunalaatan laittoa. Ensi viikolla pitäisi käydä ostamassa pihalaatat ja ruveta kyselemään laatan laittajia. Toivottavasti onnistaa!

Ei kommentteja: