lauantai 21. kesäkuuta 2008

Juhannuspäivä


Täällä pitää aina hehkuttaa edellisyön nukkumista varsinkin jos se on epätavallista ;) Eilen illalla hehkuttelin juniorille, että katson hänen kanssaan Turkki - Kroatia fudismatsin, mutta ensimmäisen puoliajan jaksoin katsoa ja 15 minuutin väliaika oli minulle liikaa - ei kun sänkyyn lukemaan. Menossa minulla on PS. Rakastan sinua - liian lällyä kamaa tällaisessa elämänvaiheessa, mutta muuten ihan luettava kirja. Pikku hiljaa tulee varmaan luettua koko 500 sivuinen lälly! Niin en jaksanut lukea montakaan sivua, kun uni voitti ja nukuin sikeästi puoli kahdeksaan. Sen jälkeen koiran aamupisutus ja aamupala sänkyyn ja muutama sivu PS:äää ja taas unta palloon. Heräilin pallo pimeenä juniorin ihmettelyyn kymmenen jälkeen.

Sain onneksi juniorin viemään koiran aamulenkille ja heräilin ihan hissun kissun juhannuspäivään. Päivä on ollut sellainen aurinko - pientä sadetta - linjalla koko päivän. Laiteltiin juniorin kanssa yhdessä hänen kasvioonsa painossa olleita kasveja. Pientä riitaa ilmassa, mutta siitähän selvittiin kun annettiin paukkua molemmin puolin. Muuten päivä on mennyt täällä koneella lukiessa uusia ennen lukemattomia blogeja, mielenkiintoista! Syötyä on tullut ihan liikaa ja liikuttua ihan liian vähän ja sen huomaa kun astuu vaa´alle. Jospa maanantaina saisi aikaiseksi lähteä pelaamaan fudista. Nyt odotellaan lenttismatsin alkamista telkkarista!

Juhannus on mennyt ihan kolmistaan junioreiden kanssa. Juniori kävi tänään kahteen otteeseen kaverillaan pelaamassa ja hyppimässä tramboliinilla. Eilen illalla tekstailtiin noin viiden juhannuksen toivottelijan kanssa ja tänään tuli myös viestiä yhdeltä tutulta, johon en kyllä vastannut?!?!? Tällaista juhannusta ja yhtä ylimääräistä vapaata kaipailinkin ja nyt jo tuntuu, että vapaa on tehnyt tehtävänsä ja taas jaksaa!

Ei kommentteja: