sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Sateinen sunnuntai

Sunnuntaiaamu alkoi aurinkoisena, mutta puolen päivän aikoihin taivas tummeni ja alkoi kuulua ukkosen ääniä ja kohta rupesikin satelemaan. Olin juuri ripustanut pyykit ulos kuivumaan ja en jaksanut ruveta siirtämään niitä sisälle kuivumaan. Vettä tuli useampaan otteeseen tosi rankasti!
Pyykit jouduin tuossa vähän aikaa sitten ottamaan sisälle, linkoamaan uudelleen ja ripustamaan sisälle kuivumaan. Jotta sellainen tämä Suomen suvi on, epävakainen, sateinen, harmaa mutta onneksi kuitenkin vihreä!


Yökyläläinen heräili aamulla seitsemän aikoihin, jolloin noustiin myös karvaisen juniorin kanssa aamutoimille. Juniori nukkui melkein kymmeneen, eikä ollut yhtään vieraskorea;) Pojat pelasivat eilen ja tänään ulkona fudista. Maalit kannettiin etupihalta takapihalle ja perjantaina leikatulla nurtsilla olikin hyvä potkia palloa. Välillä heiteltiin tennispalloa ja otettiin sitä kiinni lippiksillä. Lippiksillä tennispallon kiinniotto sujui paremmin kuin räpylällä ;)


Yökyläläinen käytiin hakemassa pois ja samalla sain kahvi- ja Aino - mustikkapiirakka - jäätelöseuraa. Turistiin seuralaisten kanssa kaikenlaista. Kehuivat, että karvainen juniori on rauhoittunut sitten heidän viime käymisen. Saattaa se olla tottakin, tuleehan koiralle ikää tänä vuonna seitsemän vuotta!


Ei kommentteja: