perjantai 27. kesäkuuta 2008

Reipas ja iloinen mieli

Onneksi on välillä tällaisia mukavia päiviä ;) Tänään kävimme kollegan kanssa aamulla ottamassa tehosteen hepatiitti B rokotukseen, jonka otin kuukausi sitten. Puolen vuoden päästä pitäisi muistaa käydä ottamassa kolmas tehoste. Sitten hoidin taas rästissä olleita päätöksiä pois päiväjärjestyksestä. Lounaan sain syödä herraseurassa ja jutella mukavia. Päivä meni niin leppoisasti pitkästä aikaa, että voi olla ihan onnellinen. Iltapäiväkahvilla kävin yhteistyökumppanin luona juomassa läksiäiskahvit. Hän jää lomille ja vaihtaa sen jälkeen työpaikkaa. Hänen kanssaan hoidettiin aamupäivällä yksi yhteinen projekti. Kiitoksia yhteistyöstä!

Ennen kotiin lähtöä otin muutaman kuvan työpaikan kukkaistutuksesta ja maisemasta, joka minun työhuoneestani aukeaa. Nautiskelkaa.....
Tätä maisemaa tulen ensi kesänä muistelemaan kaiholla. Olen aivan varma, että uudessa työpaikassani ensi vuonna en saa nautiskella näin upeasta näköalasta. Pysähdyin myös matkan varrella ja otin kuvia lupiineista, jotka kukoistavat nyt monen tien varrella.


Kotona annoin karvaisen juniorin nauttia sydämen kyllyydestä hänen palloaddiktiostaan ja tulos oli tällainen. Piti etsiä mahakarvoja viilentäviä paikkoja ;)


Juniori kävi oven raossa houkuttelemassa minua viemään hänet kaverinsa kanssa Koillispuiston tekonurmelle potkimaan palloa. En millään olisi viitsinyt lähteä, jolloin hän sanoi että voisin potkia kärsäpotkuja heidän kanssaan. Taidan kuitenkin livetä ison kirkon ALEen katsastamaan kenkiä, housuja, puseroita.... Voi kun löytäisikin mukavia vaatteita kesän tilaisuuksiin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Having fun reading of your blog.


berto xxx