torstai 26. kesäkuuta 2008

KiPa - JoMa


Tänään oli jälleen hegemonia paikalliskamppailu pesiksessä Kiteellä. Kipa erotti entisen pelinjohtajan edellisen JoMa tappion jälkeen ja yritti tänään uuden pelinjohtajan avulla voittaa JoMaa. Mutta toisin käivi, JoMa ja Hylkilä tulivat ja näyttivät, kuka on kuka pesisrintamalla. Kolme pinnaa matkasi Joensuuhun. Peli oli mukava katsoa kotisohvalta ja nautiskella siinä samalla hyvästä ruuasta ja vielä pelin kunniaksi ostetuista herkuista.

Juniori oli eilen pelaamassa fudista Iisalmessa. Peli oli 93-syntyneitä tyttöjä vastaan ja oli ollut tosi tiukka, mutta 0 - 2 voittohan sieltäkin oli tuomisina. Juniori kotiutui vasta tämän vuorokauden puolella puoli yhden aikaan pelireissultaan. Juniorin joukkueessa muut pojat ovat syntyneet -95 ja juniori on ainoana yli-ikäisenä syntynyt -94. Yhden hävityn pelin turvin, joukkue nousi valiosarjaan ja pelit jatkuvat elokuussa.

Minun työpuhelin, joka on yksi tärkeä työväline minulle, on tehnyt sellaista vibaa jo pitemmän aikaa, ettei se päästä puheluita läpi. Puhelin on päällä, mutta puhelu menee vastaajaan ja minä olen äärettömän onnellinen, että puhelin ei häiritse keskittymistäni työtehtäviini. Tänään oli iltapäivällä sellainen tunne, että puhelimessa on taas häikkää. Niinpä olikin, päivällä soitettun työpuhelun viesti tuli läpi vasta kahdeksan aikaan illalla ;) Tähän puhelimeeni on ollut asiakkaat ja varsinkin kolleega erittäin ruttuuntunut ja niinpä työhuoneessani odottaa uusi puhelin, mutta en ole sen kanssa pitänyt mitään kiirettä.... Pitänee ruveta kuitenkin puhelimen vaihtoon tässä lähiaikoina, heh heh!!

Ei kommentteja: