keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Kesän ensimmäiset kielot


Käytiin karvaisen juniorin kanssa takametsässä vilvoittelemassa pallon heiton välillä. Sieltä löytyi kesän ensimmäisen kielot. Keräsin kieloja keittiön pöydälle ja kohta voi tuoksutella vienoa kielon tuoksua! Täällä meillä on satanut alkuviikon ja kelikin on taas niin kolea, että piti laittaa tuli takkaan. Lämpöisestä takasta huokuu lämmintä koko kämppään. Viime yönä heräsin sateen ropinaan kahden aikoihin ja sitten olikin vieroitusoireita, kun ei löytynyt sopivaa tekstiä unilukemiseksi. Viikonloppuna pitää käydä suomalainen.com:issa tekemässä taas pokkari / dekkari tilaus. Lehtolaista, Marklundia, Haydenia tai jotain muuta mukavaa on aivan pakko saada. Olen nimittäin koukussa näihin kirjailijoihin aivan kypällä.


Iltapalaksi laitoin nakkeja takassa. Nakit paistoin juniorin kässän tunnilla tekemällä makkaratikulla takassa. En ollut oikein viisas ostaessani nakkeja, koska vähän paksummat makkarat olisi ollut hieman helpompi paistaa tikussa. Mutta käyhän se näinkin, minä ja karvainen juniori ainakin nautimme makkara gourmeesta. Juniori nyrpisteli nenäänsä ja antoi makkarat karvaiselle versiolle

Viikon teema töissä on ollut myötähäpeä ja toisten mokien paikkaus. Kyllä tekisi mieli painua penkin alle korvat luimussa. Mutta tsempattava on ja seliteltävä asioita parhain päin, vaikka pahalta tuntuu. Vielä kaksi työpäivää ja molempina iltapäivinä kokoukset Joensuussa. Sitten perjantaina olisikin tilipäivä, jota voisi juhlistaa pienellä herkuttelulla.

Vielä tänään taidan lämmittää saunan ja lämmitellä tämän koleuden ulos itsestäni!

Ei kommentteja: