perjantai 20. kesäkuuta 2008

Eilisestä

Eilen aamulla töihin mennessä oli tuossa vähän matkan päässä paloautot tiellä ja poliisit ohjasivat liikennettä Niittylahden vanhan koulun ohi, koska talo oli syttynyt tuleen yöllä ja palokunta oli sitä sammuttamassa. Talossa oli viisi eri asuntoa ja palo oli saanut alkunsa yhdestä asunnosta, tuhopolttoa epäillään, kertoo Karjalainen! Onneksi ihmisuhreilta vältyttiin.


Illalla käväisin kylässä ja hoidin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kävin hakemassa tilaamani Oriflame-tuotteet, jotka olin tilannut 50 %-alennuspäivinä. Kätevää, saa kaikkea ihan älyttömän halvalla. Toinen kärpänen oli juniorin serkun rippilahjan vienti. Emme olleet rippijuhlissa Kajaanissa, mutta halusimme muistaa serkkua, ONNEA!

Tänään saunassa käytin kasvoihini Optimals Radiance Energy-sarjan aikaisemmin ostettua kuorinta-ainetta ja saunan jälkeen levitin kasvoilleni saman sarjan eilen saamani C-vitamiinikapselin sisällön. Saman sarjan ihanaa kosteusvoidetta täytyy vielä levittää kasvoille, niin eiköhän ala juhannusnaama olla valmis ja edustava. Lisäksi ostin Volare-tuoksua deodoranttia ja parfyymia, jota olen käyttänyt arkituoksuna viime aikoina. Kuvassa on myös puuteri, jota tullaan testaamaan lähitulevaisuudessa.


Ei kommentteja: