torstai 12. kesäkuuta 2008

Kaikenlaista tänä päivänä


Eilisellä iltalenkillä karvaisen juniorin kanssa satuttiin oikein antavalle kielopaikalle. Sieltä saatiin täydennystä alkuillan kielokimppuun. Karvainen juniori sai kannon palan kitalakeensa, jota piti käpälillä irrotella tovin. Minulla oli kielokimppu kädessä, enkä voinut olla yhdellä kädellä avuksi puun irrotuksessa. Onneksi puun pala lähti pois kidasta ja pääsimme onnellisesti yöpuulle.

(Kuvaa odotellaan...)

Tänä aamuna se sitten tapahtui. Marssimme aamukahville ja sikarille läheiselle huoltoasemalle. Linnoittauduimme terassille ja huoltamon pitäjä sanoi, että eihän teistä kukaan polta tuodessaan pyydettyä tuhkakuppia pöytään. Meitä oli kaiken kaikkiaan viisi + tuore isä, mutta sellaisen peukalon paksuisen sikarin uskalsi ottaa vain kolme meistä. Sikari maistui ihan sikarilta ja sitä kärsi vetää sellaisen vajaa puolet. Vieläkin suussa maistuu vieno sikarin maku. Ei paha, ei paha!


Iltapäivä meni isolla kirkolla miettiessä turvallisuutta ja sen jälkeen painelin Houkutukseen iltapäiväkahville. Kävin etsimässä itselleni T-paitoja ja yksi tarttui mukaan by Seppälä. Sitten menin ihan elävään Suomalaiseen ja ostin juniorille kasvion, johon voi kerätä kesän aikana 26 kpl kasveja. Meinasi ensin, että käyttää muutama vuosi sitten kerättyä 20 kpl kasviota pohjana, mutta siinä oli päivämäärät, jotka eivät täsmää tähän kesään ;) Lisäksi ostin itselleni ensiapua unettomuuteen, kirjan jonka tiedän jaksavani lukea!


En ole muistanut mainostaa, että olen aloittanut katsomaan tai katsonut jonkun verran melkein kaikista TV:stä tulleista EM-fudispeleistä. Mutta yhtään peliä en varmasti katso alusta loppuun. Eilinen myöhäisempi peli oli minun mielestä vesipalloa eikä fudista! Minun mielipiteitäni ja kommenttejani ei kyllä meillä arvosteta yhtään. Minä en tiedä mitään pelaajien nimistä, joukkueista, paitsiosta, vapaapotkujen syistä enkä oikeastaan mistään jalkapalloon liittyvästä ;(

Ei kommentteja: