sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Viikon 39 treenailut

Bodycircuit käsipainoilla
Ma: päivällä kuntopyöräily 25 min ja uinti 1 h, 1400 m
Ti: illalla juoksulenkki 46,45 min,7,22 km (ks 143, maxs 153, keskivauhti 6,27 min/km)
Ke: illalla testijuoksu n. 15 min, n. 2,5 km, Cooperin testi 12 min, 2,26 km (ks 139?, maxs 157), pyöräillen keskuskentälle 30 min
To: illalla  bc gymsticillä 1 h 
Pe: lepo
La:illalla pyörälenkki 1 h 30 min, 31,61 km (ks 121, maxs 143, keskinopeus 20,9 km/h)
Su: aamupäivällä juoksulenkki 1 h 27 min, 12,75 km (ks 137, maxs 166, keskivauhti 6,49 min/km), palauttelupyöräily n. 40 min, 14 km
juoksu 2 h 40 min, pyöräily 2 h 40 min, kuntopyöräily 25 min,  bc 1 h, uinti 1 h,  yhteensä 7 h 45 min


Viikosta muodostui taas ihan kiva liikuntakokonaisuus. Olen erittäin ylpeä itsestäni, että uskalsin mennä tuohon Cooperin testiin ja sain vielä omien tavoitteiden mukaisen tuloksen. 
Viikonlopusta muodostui myös ihan kiva liikuntakokonaisuus, kun bileiden jälkeen pystyin tekemään lauantai-iltana ihan mukavan pituisen ja tasoisen pyörälenkin. Olenkin etsinyt uusia suuntia pyörälenkeilleni ja ensi kesäksi näyttäisi muodostuvan ihan kiva suunta Kuopioon päin, kunhan saavat nuo viimeiset tietyöt tehtyä. Sinne suuntaan riittää kevyen liikenteen väylää ihan kivasti. Myös Firstbeatin puolella täyttyi eilen 1000 pyöräilykilometriä.  Polarin kaikkia pyöräilykilometrejä ei ole näköjään tullut syötettyä tuolle nettivalmentajalleni. Olen todella hämmästynyt, että sain pyöräiltyä tuollaisen kilometrimäärän kesä-syyskuun aikana! Sunnuntain pitkä lenkki sujui myös ihan helpohkosti ensimmäisten kilometrien jälkeen. Tähän taitaa alkaa jo tottua! Myös juoksun jälkeen palauttelupyöräily teki nannaa varsinkin reisille.
Tuohon bodycircuitiin olen ollut äärettömän tyytyväinen. Ensimmäisessä kuvassa on kahden ensimmäisen viikon ohjelma, jossa käytettiin välineinä käsipainoja. Viime viikolla välineeksi vaihtui gymstick, joka oli aivan uusi kokemus minulle.

3 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

No tosi hyvä cooperin tulos, hienoo :) Mie haluisin kansa joskus juosta ton cuupperin =)

Jaa, pitääpäs ottaa vinkkiä siun circuitista omaan circuittiin, thänks ;D Just tehtiin väliliikkeet käsipainoilla ja ai että kuule tuntuu käsissä ja jaloissa-pilatesrullalle siis matka kohta käy =)

Hanne kirjoitti...

Hei ja siis miun piti jo tänä syksynä käydä " tour de outokumpu-polvijärvi" mut jää kyllä nyt ens kesään :D Se ois hyvä pyörälenkura ;)

Punatulkku kirjoitti...

Niin kuin tuossa kirjoitin, mie olen tykännyt tuosta bodycircuitisita tosi paljon. Siitä vaan, vink, vink :)
Tuo pilatesrulla pitää hommata ja tuo olisi varmaan ihan kivan mittainen pyörälenkura jollenkin kesäiselle vkl-päivälle...ensi kesänä.