sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Blogi 5 v. ja arvonta


Tästä kaikki alkoi viisi vuotta sitten. Rupesin pitämään blogipäiväkirjaa ja kirjaamaan ylös tekemisiäni, kokemisiani ja ajatuksiani. Viiteen vuoteen on mahtunut paljon kaikenlaista ja tapahtumia on jollakin intensiteetillä kirjattu tänne bittiavaruuteen. Tämä on 1221 blogikirjoitus, joten aika monena päivänä on tullut tänne kirjoitettua. Blogi on toiminut minulle ajatusten purkupaikkana, mutta myös inspiraation ja vertaistuen lähteenä.

Blogin synttäripäivän kunniaksi repäisen ja pistän pystyyn blogiarvonnan. Elikkä tähän blogitekstiin sunnuntaihin 16.9. 2012 klo. 20.00 mennessä kommentoineet ovat mukana arvonnassa. Palkinto tulee olemaan yllätys, koska siitä on minullakin vielä vain pienoinen ajatus.


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista on ollut seurata elämääsi blogin avulla. Olen oppinut tuntemaan sinua paremmin ja saanut selville ajatuksiasi joista en ole tiennyt ennen. Toivottavasti jatkat kirjoittelua. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle ja rakastava rutistus sinulle ;).

Nora kirjoitti...

Paljon onnea 5-vuotias blogi ja tietenkin blogin kirjoittaja, Punatulkku! :)
Ihanaa lukea sinun positiivisia kirjoituksia niin monesta aiheesta ja erityisesti minulle läheisistä kuten urheilu, kirjat ja tekniikka. Onhan niitä muitakin aiheita ja juuri siksi tykkään blogistasi. Tsemppiä monelle tulevalle vuodelle!

Mukana arvonnassa. :)

Hanne kirjoitti...

Paaaljon onnea 5-vuotiaalle blogille! :)

ritva kirjoitti...

Paljon ONNEA,nopeesti ne vuodet vierivät:)

Aili-mummo kirjoitti...

Paljon onnea Punatulkku blogillesi ja sinulle!<33

Minä aloitin vasta 8.4.2008;))

Perheenäiti kirjoitti...

Onnittelut 5-vuotiaalle blogille ja sen kirjoittajalle!