lauantai 15. syyskuuta 2012

Hortonomina


Tämä ensimmäinen kuva on tämän vuoden äitienpäiväruusustani. Kuva on otettu toukokuussa, kun kukka oli vielä ruukussa keittiön pöydällä. Kun ruusu osoitti luopumisen merkkejä kesäkuussa, heivautin sen ulos uuteen suurennettuun kukkapenkkiin. Kesällä kastelin kukkapenkkiin istuttamiani kukkia muutaman kerran. Muuten penkki on ollut ihan luonnon armoilla. Viikko sitten sunnuntaina leikkasin nurmikon (toivottavasti) viimeisen kerran tänä kesänä ja ihmettelin kauniisti kukoistavaa kukkapuskaa. Kas kummaa, ruusu oli puhjennut uudelleen kukkaan. Seuraavat kuvat on otettu viime sunnuntaina ulkona kukkivasta ruususta.

Piti itsekin ihmetellä, että onko tuo todella sama ruusu. Mutta on se! Kuvat on otettu eri kameralla ja värit voivat hieman valehdella. Ulkona ruusu on todella puhjennut kukkaansa.

PS. Käykäähän osallistumassa blogiarvontaan täällä. Kommenttilootaan vain jonkinmoinen kirjaus (ei tarvitse olla mitään syvällistä :), niin olet mukana huomenna klo. 20.00 jälkeen pidettävässä arvonnassa. Palkinnostakin alkaa olla jo hahmotelma.


2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Hortonomi todellakin! :o miula kesti samanlainen äitienpäiväruusu ihan ok:na tasan 2 viikkoa ja sit se oli sen loppu... =D

Punatulkku kirjoitti...

Niin minullakin yleensä, mutta sain jonkun älynväläyksen ja se tuotti noin hienon lopputuloksen :)