lauantai 29. syyskuuta 2012

Megabileet


Eilen vietettiin työpaikan uusien tilojen tupareita. Tuparit sattuivat juuri sopivasta minun synttäripäiväksi, joten sain ikimuistoisen synttäripäivän siinä sivussa. Ohjelmassa oli päivällä, avoimet ovet periaatteella, uusien tilojen esittelyä sekä yhteistyökumppaneiden tuote-esittelyjä. Hernesoppaa syötiin  retkimeiningillä kylmässä tarvikevarastossa. Päivä jatkui illan tilaisuutta valmistellen.  Käytiin sillä aikaa kun miehet saunoivat ostamassa vain naisille tarkoitetut  skumppapullot. Ruvettiin sitten valmistautumaan henkisesti illan bileisiin nautiskelemalla skumppaa. Saunottuaan miehet tekivät boolin vanhaan maitotonkkaan.


Siinä vähän ennen bileiden alkua keittiöön tupsahti englantia puhuva miestarjoilija. Meille selitettiin, että ravintola, josta illan juhliin oli tuotu syötävät, oli hommannut ulkomaalaisen opiskelijan tarjoilemaan. Meillä oli toinen skumppapullo aukaisematta ja tarjoilija otti heti ohjat käsiinsä ja tarjoili meille naisille skumpat. Siinä jo ensimmäisen kerran ruvettiin ihmettelemään showta, jota tarjoilija esitti. Minusta tarjoilijassa oli jotain hämärästi tuttua, mutta en yhdistänyt häntä mihinkään. Porukka tuli kuuden aikaan ja heti aluksi minulle laulettiin ensimmäiset onnittelulaulut ja sain lahjan ja kukkakimpun. Ihanat yhteistyökumppanimiehet olivat ostaneet minulle Luhdan pyyhkeitä ja Marimekon keittiövermeitä. Olin aivan otettu :)


Bileet jatkuivat riehakkaina ja minulla ainakin oli tosi kivaa. Tarjoilija piti omaa showtaan vetäisemällä välillä keltaisen ja punaisen kortin taskustaan. Porukka supisi tarjoilijan henkilöllisyydestä ja minunkin korvaan kuiskittiin, että tarjoilija on näyttelijä. Sitten hän paljastikin henkilöllisyytensä ja tarjoilija oli Polvijärveltä kotoisin oleva näyttelijä Tom Petäjä. Hän on näytellyt mm. Ralliraita elokuvassa.


Paljastettuaan, että tämä olikin yksi illan ohjelmanumero, Tom sai vasta tietää, että minulla oli synttärit. Siitäpä hän saikin aiheen yhteen illan ohjelmanumeroon ja minä sain esittää siinä tilannekomiikassa pääosaa. Tänään kävin googlaamassa Petäjän tietoja ja netti mainostaakin hänen tarjoilijan hommiin perustuvaa taiteilijashowta.
Eilen oli yksi synttäripäivä, jota en tule unohtamaan koskaan. Valtavan kivaa, mukavaa, yllätyksellistä, rentoa juhlintaa tosi mukavassa seurassa.

7 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Paaaljon onnea Anne!! :)) Siula on ollu mahtava synttäripäivä ;)

Joo, petäjän Tomppahan se näyttää tuossa olevan-hyvä DJ oli aikoinaan ;))

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos :) Niin siekin olet Polvijärveltä kotoisin...sie olisit tunnistanut heti. Vitsi, kun eilen harmitti niin kovin, kun pääsivät vetämään höplästä aika montaa juhlavierasta - myös minua. Juhlatoimikunta naureskeli vain partaansa. Mutta tänään on jo pystynyt nauramaan koko ohjelmanumerolle ja hyvin veti Tomppa tuon shown!

Hanne kirjoitti...

Heh, eli ohjelmanumero on ollut sitten erittäin onnistunut järjestäjän puolelta ;D

Aili-mummo kirjoitti...

Paljon onnea, Punatulkku-Anne!!

Luulin että synttärisi olivat jo kevättalvella..;)))

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos Aili-mummo :)

ritva kirjoitti...

Paljon ONNEA:))

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos Ritva :)