sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Viikon 29 sportit


Ma: illalla juoksulenkki 6,32 km, 42 min
Ti: Lepo pakon sanelemana, koska satoi, satoi, satoi....
Ke: illalla lentopallo 1 h 30 min + juoksulenkki 4 km, 30 min
To: illalla juoksulenkki 9,33 km, 1 h 02 min
Pe: illalla pyörälenkki 19,53 km, 54 min
La: aamulla juoksulenkki 10,33 km, 1 h 9 min
Su: aamulla pyörälenkki 33,64 km, 1 h 37 min  ja heti perään juoksulenkki 4,9 km, 36 min
juoksua 3 h 59 min, pyöräilyä 2 h 31 min ja lp 1 h 30 min
Treenailut yhteensä 8 h


Huomasihan sen heti, ettei työviikolla saa niitä tuntimääriä sporttailuja kasaan kuin lomalla! Mutta älyttömän tyytyväinen olen kahteen minulle pitkään juoksulenkkiin ja pisimpään pyörälenkkiin, jonka olen tehnyt. Sitten tyytyväinen pitää olla myös yhdistelmiin eli keskiviikon lentopallopelailun jälkeen heti juoksulenkki ja tänään pyörälenkin päälle melkein viiden kilometrin juoksulenkki. Tänään pyöräilyn jälkeen juostessa kyllä hapotti aika kivasti jalkoja ja juoksun sykkeissä kyllä huomasi, että jotain uutta tässä kokeillaan! Tällä viikolla on juoksulenkit olleet sellaisia flow-lenkkejä (paitsi lauantaiaamun lenkki :( )

Postauksen kuvissa uusia hankintoja elikkä pyöräilyyn juomapulloteline, parempi pumppu ja sitten melkein kaikkeen sporttiin sopivat arskat.

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Moikka!

Siula näyttää treenit sujuvan oikein mukavasti :) Pitää vielä paneutua paremmin aikaisempiin postauksiisi:)

Mie ostin muuten kans joroisilta tuon pienen vyölaukun, ihan samanlainen/värinen kun siula ja se on oikeesti tosi hyvä! Kuten myös ajolasit on meillä samanlaiset :D Liekkö oot siekii pinkin ystävä? :)

Punatulkku kirjoitti...

Kyllä pitää olla tyytyväinen, että työviikolla illalla jaksaa vielä lähteä lenkille. Tällä tasolla jos haluaa säilyttää tuon harkkamäärän, niin vkl pitää tehdä kaksikin treeniä. Mutta oon kyllä tyytyväinen tuohon kahdeksan tunnin treenimäärään.