sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Hihatin


Tämmöisen palasen sain aikaan muutamassa päivässä. Viimeiset kierrokset neuloin aamuyöllä ja aamulla. Eilisen maratonsportin jälkeen ei uni vaan oikein tahtonut maittaa viime yönä. Mutta onneksi oli neule ja kirja, joilla sai ajan kulumaan. Eikä onneksi tälle päivälle ollut muuta suunnitelmaa kuin ehdoton lepo!


Tuon neulotun palan ohjeet löytyvät Novitan Kesä 2012, malli 19 eli neulottu hihatin. Ohjeisiin nähden tein oman variaation helmineuleen puikkojen paksuudessa. Ohjeessa oli, että helmineuleosuus olisi pitänyt neuloa 12 numeron puikoilla. Minulla raukalla oli suurimmat puikot numeroa 8 ja niillä neuloin tuon osuuden. Se olikin ihan hyvä oma ajatus, koska noin isoilla puikoilla olisi tuo neuleosuus ollut aika reikäinen. Seuraavat kuvat ovat omasta valmiista hihattimestani.


Aikas mukavan näköinen riepuhan tuosta tuli :) Taas tuota tehdessä tuli toteen näytettyä, että mitä meillä silloin oli, kun meillä ei ollut vielä googlea? Olisipa minulla mennyt yhdessä vaiheessa sormi suuhun. Tosin siinä vaiheessa minulla olisi varmaan ollut äiti (elossa), jolta olisi voinut kysyä neuvoa. Mutta nyt minulla oli Google, joka ohjeisti ihan kuvien ja esimerkkien kanssa mitan yksi kohta tuossa hihattimessa tehdään parhaalla mahdollisella tavalla.

Ei kommentteja: