keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Eilinen


Aurinkoon ja sen valoon on niin taivaallisen ihana herätä kesälomalla. Eikä se haittaa, vaikka aurinko herättää ensi säteillään jo neljän aikoihin aamulla.Jatketaan aamua ja nukutaan vähän pitempään. Näin tein eilen aamulla. Heräsin aamun ensi säteisiin, jotka paistoivat makkarin ikkunasta. Tarkoituksella en laittanut sälekaihtimia edes kiinni. Nämä kaksi kuvaa on otettu aamuneljän hujakoilla..


Sitten yhdeksän aikoihin, ihan oikea heräämisen jälkeen karvainen lenkille, aamupalaa naamaan ja pyörälenkille. Kävin kääntymässä Niittylahden opistolla ja kilometrejä kertyi 25 km.


Opiston liikuntahallin takana pidin pienen breikin ja söin välipalakeksin. Olisin kaivannut niin sitä juomapulloa pyörään. Tuollaisella lenkilläkin neste tekisi niin hyvää. Pitää käydä tsekkaamassa juomapullotelinettä kaupasta, josta ostin tuon pyörän. 


Kypärä oli aivan huippu. Pysyi hyvin päässä ja tuntui hyvältä. Oon niin tyytyväinen siihen myyjään, vieläkin. Kotona naamariin omenan ja banaanin puolikas ja kokeilemaan juoksua heti pyöräilyn jälkeen! Eihän se oikein kulkenut. Aurinko paahtoi jo aika korkealta ja oli hiostavan kuuma. Mutta neljä kilometriä tuli osittain käveltyä ja osittain hölkättyä tosi pienellä vauhdilla ja sykkeillä.

Ei kommentteja: