torstai 12. heinäkuuta 2012

Vähiin käy


..ennen kuin loppuu. Olisi niin kiva ollut jatkaa vielä yksi viikko tätä lomailua....


Mutta iloisempiin tapahtumiin, nimittäin tänään kävin ekaa kertaa elämässä hierotuttamassa jalat. Aikas mielenkiintoinen kokemus. Etureidet, penikat ja pakarat olivat kipeinä ja juntturassa, mikä sai aikaan sellaisen vastareaktion. Hieronta sattui niin, että piti ihan nieleskellä tuskankyyneleitä ja puristaa hammasta yhteen. Jännä, ettei pohkeet ja takareidet olleet yhtään kipeät. Mutta toivottavasti hieronta edesauttaa tällä sporttirintamalla. Tällä viikolla olenkin ollut tosi ahkera ja käynyt tekemässä sportit (juoksu / pyöräily / sauvakävely / lentopallo) aamuin ja illoin.


Huomenna on luvassa lohtu-/ tarveshoppailua. Kävin tänään tekemässä etukäteisinventaariota ja näyttäisi siltä, että Carlsonilta lähtee sporttivaatetta kaikkein halvimmalla. Huomenna pitäisi käydä myös poliisilaitoksella tekemässä passin uusintahakemus eli passikuvauksen ihanuus pitää taas kärsiä.


Yksi facebook-kaveri oli ostanut Reino-tennarit. Haluan ehdottomasti sellaiset.


Täällä olisi viikonloppuna Ilosaarirokki ja perjantaina Ilovaarirokki, jossa olen yleensä ollut. Nyt ei huvita yhtään koko ajatus. Viime vuonna haikailin meneväni tänä vuonna ekaa kertaa elämässä Ilosaarirokkiin, mutta eipä nyt oikein isketä sekään.

PS. Postauksen kuvat Nepenmäen lähiliikuntapaikan laitteista.

Ei kommentteja: