lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kaikkee mukavoo


Eilen oli sitten ihan sellainen löhöilylomapäivä, melkein :) Päivä meni  kotona chillaisessa, karvaisen kanssa uimassa käydessä ja lähirannalla hieman aurinkoa ottaessa. Mukavata loman viettoa. 


Illalla läksin ilman jo viiletessä ysin aikoihin juoksemaan. Juoksin vajaan kympin ja aikaa meni 1 h 2 min. Yes, minä jaksoin juosta jo ihan oikeesti. Tosin olen joutunut kiinnittämään energian ja nesteiden saantiin ihan eri tavalla huomiota. Vaa`alla käydessä huomasin, että paino on pudonnut. Liikunnan määrä rupeaa syömään jo rasvoja. En haluaisi tulla maratoonarin näköiseksi kropaltani, vaan haluaisin, että minulla olisi myös lihaksia. Niinpä teen juoksun vastapainoksi pyöräilylenkkejä. Niin kuin taas tänä aamuna, kun kävin pyöräilemässä 28 km mukavassa aurinkoisessa aamussa. 


Tämän lauantaipäivän kruunasi yhden duracellin mökillä vietetty beach-maraton. Meitä oli neljä pelaajaa pelaamassa beachiä ja välillä naurettiin ihan kippurassa. Muutamalla juoma-, ruoka- ja uintitauolla höystettynä peliaikaa kertyi ruhtinaalliset kolme tuntia. Nyt on pakko pitää huomenna lepopäivä sporteista, muuten mene jo ylikunnon puolelle!
Olen myös suunnitellun lihaskunto-osioita omaan sporttikavalkaadiin. Mietinnässä on salitreeni / omat lihaskunto harjoitteet kotona. Voisiko kotona tehdä esim. kahvakuulatreeniä? Täytyy tutkailla asiaa!

Ei kommentteja: