perjantai 13. heinäkuuta 2012

Hopeaa


Kirjoitin helmikuun postauksessa korusarjasta, jonka ensimmäisen osan olin juuri hankkinut. Kyseessä oli hopeinen kaulakoru, jota korujen tekijä täydensi toivomuksestani. Tänään vihdoin ja viimein sain ajoiksi käydä ostamassa hopeisen ketjun kaulakorulle. Hopeisessa korusetissä on kaulakorun lisäksi korvakorut, käsirengas ja sormus.


Käykääpä lukemassa ja katsomassa kuvia hänen aikaansaannoksistaan täältä. Korujen tekijän sivulta löytyy näköjään näiden minun korujen kuvia ja selvitystä tekniikasta, jolla korut on tehty :)
Tarkoitus olisi uudistaa tämä korusetti kahden viikon päästä olevissa serkun häissä. Tuo viikonloppu tulee olemaan minulle oikea juhlamaraton! Miten voikaan kaikki kesän juhlat osua samalle viikonlopulle?

3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Todella kauniit korut. Pidän itse erityisesti hopeakoruista ja noissa on nätti tuo elävä pinta. Itsellä on Sassi Designin korvakorut samalla pintakäsittelyllä ja Samilla kravattineula: http://www.sassidesign.fi/rock.html

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos Nora :)
Minulla on ollut sellainen tuntuma, etten voi / halua käyttää hopeisia koruja. Mutta kyllä hopeakorukin voi olla arvokas ja kaunis. Nyt aion uudistaa korusarjan kahden viikon päästä olevissa serkun häissä. Minulla on sellainen musta mekko, jossa on tuossa rinnuksilla kahta eri väristä hopeaa, joten hopeakorut käyvät paremmin mekkoon kuin kultaiset. Tuo korutaiteilija on minun työkaverin tyttö, joten sekin tekee koruista jollakin lailla läheisemmän.

Nora kirjoitti...

Kyllä, koruissa pitääkin olla aina vähän tunnetta. :) Tykkään itse hopeasta, kun se on niin raikas ja ajaton. Kulta keltaisena merkitsee minulle enemmän "historiaa". Platina ja valkokulta ovat myös minulle sopivampia jalometalleja.