perjantai 24. elokuuta 2012

Viikon varrelta


Viikko sitten sunnuntaina pikkuveli soitteli ja sanoi, että oli kerännyt minulle mustikoita, jos vain kävisin hakemassa. Siltä istuimelta lähdin hakemaan superfoodia ja niinpä tällä viikolla on useammalla aamu-, väli- ja iltapalalla tullut nautittua mustikoita. Eilen ostin mustikoiden seuraksi kaupan edestä olevasta kojusta vaapukoita ja mansikoita. Myös hedelmät kuten nektariinit, persikat, omenat, banaanit ja viinirypäleet ovat tehneet hyvin kauppansa viime aikoina. Jotenkin vain terveellinen ruokavaliokin on tullut kuin itsestään treenailujen sivussa. Vielä viime talvena hedelmäsalaatin ja marjojen seuraksi piti aina olla joko kermavaahtoa tai kermaa. Nyt ei ole tullut mieleenkään ostaa / lisätä sellaista näihin superfoodeihin. Joskus jos muistaisi lisätä lirauksen hunajaa...


Syksy on saapunut kaupunkiin pimentyvine öineen! Tällä viikolla on mennyt monena aamuna aina kellon soittoon asti, ennen kuin on jaksanut edes ajatella heräämistä.


TYKE:n elokuun taukojumppana oli eilen kahvakuulailua työpaikan pihassa olevalla nurtsilla. Miehet eivät ilenneet tulla kuulailemaan siihen kaiken kansan nähtäville, höh!


Tällaiselta näytti yksi työmaistani torstaina. Torstaina oli monta mielenkiintoista, ainutkertaista ja mieleenpainuvaa työhön liittyvää jutskaa. Aivan pakko oli mm. käydä käppäilemässä yhden säiliön pohjalla, vaikka säiliöön pääsy vaatikin hieman akrobatiaa.

Ei kommentteja: