maanantai 13. elokuuta 2012

Jee!


Sain tänään varattua sen hieronnan ja ajan sain jo huomiseksi, jee! Minua ihmetyttää, että saan penikat kipeiksi joka kerta kun käyn sauvakävelemässä. Minulla on kävellessä jalassa juoksukengät, kun en omista muita lenkkareita kuin sitten sellaiset tuhdimmat syyslenkkarit. Olisikohan syy noissa kengissä? Varasin ajan hierojalle Aktivoon, jossa on hierojina näkövammaisia. Tätä hierojaa kehui lenttiskamu, joka oli saanut oman penikkansa kuntoon käytyään samalla viikolla kuin juoksi Tukholman tämän kevään "sade-tuuli-horkka-maratonin" ilman jalkaongelmia.

Sain myös vietyä pyörän huoltoon ja lupasivat sen olevan huollettu kahden - kolmen päivän päästä, jee! Jos on keliä, niin loppuviikosta pääsee vielä tekemään tuplatreenejä.

Varasin ensi talveksi yhden treenin viikossa kansalaisopiston bodycircuittiin. Olisin halunnut kahvakuulaan, mutta se oli jo varattu loppuun. En tiedä yhtään mihin olen pistämässä päätäni, mutta lupaavat esitteessä, että on raskas, mutta helppo lihaskuntoon keskittyvä tunti, ehkä jee?!?

Kirjoitin perjantaina, että minun työmäärä vähenee. Tänään olin töissä kymmenen tuntia ihan lyhyillä ruoka- ja kahvitauoilla ja olisi pitänyt keretä vielä enempään ja vielä useampaan paikkaan, ei niin jee! 

3 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Missä kohtaa sääressä siula on se kipu?

Vastaan tänne kun kyselit mihin vein pyöräni "huoltoon", nishikin takuuhuolto on torikadulla olevassa joensuun pyörähuollossa ja sinne tänä aamuna rakkaan munamankelini vein...

Punatulkku kirjoitti...

Heti polven alapuolella ja jalan ulkosyrjällä. Kävin tänään hierojalla ja kipeitä ja tiukkoja paikkoja löyty myös takareisistä heti pakaran alapuolella ja tietty tuolla oikeassa pakarassa, jossa on sitä jumia tuntunut. Hieroja jutskaili jotain lihasten kasvusta, kun treenimäärä on oleellisesti kasvanut ja lihaspussi ei kuulemma pysy kasvussa mukana!! Miulla kyllä on suoraan verrannollinen tuo penikkakipu tuohon sauvakävelyyn. On kuulemma niin eri tavalla jalkoihin käypää kuin juoksu. Mutta hieronta kyllä auttoi ja tämä hieroja hieroi ihan eri tatsilla ja otteilla kuin heinäkuussa yhden naishierojan luona käydessä.

Hanne kirjoitti...

No nyt vasta tässä muistan siule päin vastailla takaisin, on ollu taas yhtä härdelliä tämä viimenen viikko..

Sanon, että hyvä, jos siula on se penikkakipu kerta siinä säären ulkosyrjällä, koska siitä se ei vissiin pääse äitymään pahaksi ja on helpompi hoitaa/venyttää! Hieroja oikeessa-lihakset kasvaa ja se pussukka ei pysy kasvussa mukana. Hyvä jos oot hieronnalla jo saanut sen auki, kyllä se siittä :)

nii, miulahan meni penikka reilu 2v sitten sisäsyrjältä, siihen tuli ihan kunnon patti ja on kuulemma pahempi laatuaan jos tulee sisäsyrjälle, se oli kyllä kipiä ai hyvänen ihme...ja heti tuli kk juoksutauko.. :( Mut onneks sen kans pystyy elämään ja urheilemaan ;) Kyllä se siitä!! :)