keskiviikko 1. elokuuta 2012

Juhlat part II


Lauantaina juhlamaraton jatkui Kiteellä serkkupojan häissä. Vihkiminen oli Kiteen kivikirkossa ja sen jälkeen siirryttiin Annin kartanossa. Annin kartano on vanha Muljulan koulu, jossa minun äiti on käynyt koulunsa. Historian havinaa oli havaittavissa ainakin ajatuksissa koulun käytävillä kävellessä.Hääparin harrastuksista oli selvät todisteet kunniakujan ja hääparin auton perään laitettujen tavaroiden muodossa. Virvelit olivat ojennuksessa kunniakujassa. Hääauton perässä oli kiinnitetty ainakin öljykanisteri ja lentopallokengät.


Annin kartanon juhlapöydän herkut maistuivat ja anoppien paistamat piirakat tekivät kauppansa. Jälkkärinä mitäs muuta kuin mansikkakakkua, nams!


Pienen morsiusneidon kukkakimppu oli unohtunut pöydälle kaiken kiireen keskellä. Ohjelmassa oli musiikkiesityksiä ja tanssia Suklaamunien tahdissa.


Sunnuntaina juhlamaraton jatkui vielä velipojan 50 v. juhlilla. Pari viikkoa takaperin synttäripäivää viettänyt velipoika vietiin syömään kreikkalaiseen ravintola Kreetaan. Jos viikonlopun teema oli juhlat, niin toisena tuli heti perään hyvä ruoka. Jälleen kerran aivan mahdottoman hyvää ja maittavaa ruokaa. Jälkkäriksi päiväsankari sai luvan tarjota kahvia, teetä, munkkeja (itse tehtyjä :), venäjältä tuotuja isoja keksejä (olivat tosi hyviä!) ja jäätelöä. Juhlia oli kiva viettää, kun koko sisarusparvi oli koolla.


Onnea tuoreelle hääparille ja velimiehelle!

Ei kommentteja: