sunnuntai 19. elokuuta 2012

Viikon 33 treenailut


Ma: illalla juoksulenkki 1 h 04 min, 10,8 km
Ti: lepo, jalkahieronta 1 h
Ke: illalla juoksemalla lenttistreeneihin ja takaisin 30 min, n.6 km. lenttistreenit 1 h 30 min (ks 108 maxs 136)
To: illalla juoksulenkki 1 h 04 min, 9,4 km
Pe: illalla pyörälenkki 1 h 38 min,39,7 km
La: duathlontreeni pyörälenkki 1 h, 23 km ja heti perään juoksulenkki 30 min, 4,2 km
Su: aamulenkki (paastolenkki) 47 min, 7,2 km
juoksu 4 h 6 min, pyöräily 2 h 38 min, lentopallo 1 h 30 min
yhteensä 8 h 14 min

Tämän viikon treenailut painottuivat juoksuun, mikä onkin ihan hyvä kahden viikon päästä olevaa Kuopion puolikasta silmällä pitäen. Tiistain jalkahieronta tuli kyllä tarpeeseen ja hierojalta sainkin muutaman vinkin juoksun suhteen. Pakarajumi johtuu varmaan pakaran alapuolella olevasta lihaskireydestä, jota olen yrittänyt venytellä ja vielä kerran venytellä. Penikan kipu aiheutui vauhdikkaasta sauvakävelylenkistä, niin kuin ounastelinkin. Mutta se kipu menikin sitten ohi hieronnalla.


Perjantaina kävin ostamassa Kesportista  Plussakorttitarjouksessa (-20 %) olleita treenivaatteita, elikkä Protecin pitkähihaisen treenipaidan ja Asicsin pitkälahkeiset trikoot, jotka pääsivät heti testiin perjantain pyörälenkille. (Hanne, vink vink taas tuo pinkki väri :) Sain pyörän huollosta torstaina ja ilo oli ajella täysillä kumeilla ja pyörä kulkikin ennätysvauhtia. Kävin kääntymässä entisillä reviireilläni juniorin rippikirkon pihassa. Pääsin keskinopeuteen 24,2 km/h tuolla himppa vajaa 40 km:n pyrähdyksellä.
Viikonlopun treeniajoilla yritin siedättää kroppaa tuohon aamupäivätreeniaikaan. Mutta eihän se kulje aamupäivällä samalla tavalla kuin illalla! Sunnuntain lenkin kolme ensimmäistä kilometriä mietin koko ajan, että onko pakko? Sitten loppulenkin ajaksi ajatukset onneksi harhautuivat johonkin mukavampaan asiaan, kuin jaksamiseen. Mutta paastolenkki jäi reippaaseen seitsemään kilometriin, kun ei vain energiat riittäneet pitemmälle.

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Joo siis miule tuli sähköpostiin mainos siitä kesportin alesta vaan enhän mie sinne päässy kisojen takia :( nuo vaatteet on tooooosi hienot :) Ihan on meikäläisen makuun :D

Miun on kyllä ostettava vielä uus pitkähihanen juoksupaita ennen kuopion maraa, se on varmaan taas viilee keli ja alkaa tuo entinen pitkä paita olla jo vähän isoks käyny...

Mites, joko kuopio jännittää?? :)) Se on ens viikolla tankkausviikko siullakin edessä-tai ainakin siis ke ja to päivät ;) miun pitäs kaikkien virallisten ohjeiden mukaan alottaa tankkaus jo ma, mut tuntuu ettei enää jaksas millään sitä pitkää tankkausta :D

Punatulkku kirjoitti...

Niin, nuo pitkähihaiset ja -lahkeiset alkaa olemaan aika tarpeellisia tässä kelissä. Kuopio ei oikeestaan kisana jännitä, ainoastaan se että miten paikat kestää (vas. polvi kipuillut hieman viime aikoina). Pikkasen varmempi olo on kuin ennen HCR:ää toukokuussa ja senkin jollakin tavalla taapersin läpi. Nyt on treeniä ja juoksuja sillä lailla alla, että pitäs mennä paremmalla ajalla läpi juosten. Mutta esim. tuo tankkaus on vielä hakusessa. Mutta toivotaan parasta.
Miten sie kerkeet palautua entisestä kisasta, kun pitäs jo uutta mennä? Mutta sie oot niin hyvässä kunnossa ettei varmaan mitään hätää! Tsemppiä viimeisiin treeneihin, tankkaukseen ja sitten itse kisaan :)