perjantai 17. elokuuta 2012

Testailua


Surffaillessa blogista blogiin, löysin linkin KuntoPlussan testiin. Testituloksen kopsasi muistoksi tänne blogiin.

Olet itsenäinen, riippumaton ja kurinalainen
Et pelkää teknisesti vaikeita suorituksia etkä kovaa, kurinalaista työtä.
Haluat olla riippumaton ja itsenäinen ja vaadit itseltäsi paljon.
Persoonallisuus: Olet luotettava ja järkevä. Ajattelet loogisesti ja näet myös yksityiskohdat. Pidät järjestyksestä ja pyrit yltämään hyviin työsuorituksiin.
Liikunta:Harjoittelet mieluummin yksin kuin ryhmässä ja sinulle sopivat yksilölajit paremmin kuin joukkuelajit. Sinulla on itsekuria myös pitkäkestoiseen harjoitteluun.
Sinulle sopii esimerkiksi maantiepyöräily tai tavoitteellinen voimaharjoittelu. Sinulla on edellytyksiä suunnitelmallisten harjoitusohjelmien noudattamiseen. Sinulle sopivat lajit, joissa voit seurata kehitystäsi, edistymistäsi ja tuloksiasi. Sinulla on myös sitkeyttä ylläpitää notkeuttasi kotikuntoilulla.
Paras harjoitteluajankohta: Sinun energiatasosi on korkeimmillaan myöhään illalla. Tahdonvoimallasi pystyt nousemaan aamulla lenkille, mutta sinun on merkittävästi helpompi treenata iltaisin - ja silloin liikuntasaleillakin on väljempää.
Lajit
  • KUNTOA: Budolajit, maantiepyöräily, pitkänmatkanjuoksu, uinti, murtomaahiihto
  • VOIMAA: Voimaharjoittelu kuntosalilla tai kotona
  • NOTKEUTTA: Jooga, pilates ja kotijumppa 
Kivaa lukea tekstiä, joka pitää noin hyvin paikkansa! Testii ehdottelee lajiksi mm. maantiepyöräilyä, johon olen kehittämässä suurta intohimoa. Tosin tänä kesänä on tullut pyöräiltyä vain 7-vaihteisella Cresentillä, mutta ensi talvena olisi tarkoitus ostaa oma maantiepyörä. Nimittäin niin kivaa on ollut pyöräily ja halu harrastaa lajia ihan oikeilla välineillä on kova. Pitää vain nyt tsekkailla ja mahdollisesti käydä testailemassa pyöriä, että osuisi kerralla hyvän kokoinen ja muutenkin toimiva peli. Myös uinti on tulossa syksyn aikana ainakin kokeiluna lajilistalle, nimittäin paikallisen uimaseuran tekniikkakurssille on ilmoittauduttu. Tuo iltatreenailun käyminen minulle parhaiten iski kuin nappi otsaan. Useampana iltana juostessa on tullut huokaistua, että voisipa Kuopion puolikkaan juosta illalla, mutta kun ei. Lähtöaika taitaa olla klo. 11.00!
Myös tekstissä ollut kohta yksin treenailusta pitää niin paikkansa. Vaikka olenkin harrastanut lentopalloa joukkuelajina, niin mieluiten treenailen näitä yksilölajeja yksin.

3 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Mukava noita testejä on lukea,välillä tuntuu miten ihmeessä ne pitävät paikkansa:)

Punatulkku kirjoitti...

Niin, joskus ihmetyttää miten ne voivatkin osua ihan nappiin!

Anonyymi kirjoitti...

Pyöräily on hyvä laji. Siihen voi panostaa juuri niin paljon kuin haluaa ja paljon se antaa takaisin. Eikä aina tarvitse tehdä mitään hulluja pyöräilytempauksia.. Kiitos tsempeistä! :)