lauantai 9. heinäkuuta 2011

Kesälomaviikko

Vuokramökki
Tällaisen vuokramökin varasin toiselle kesälomaviikolle. Mökki on Lomarenkaan kohde Turusen majat 6035, joka sijaitsee Kontiolahden kunnassa Pusonjärven rannalla. Vaatimuksena mökille oli, että se sisältää kaikki mukavuudet ja on tarpeeksi iso. Mökki täytti kaikki odotukset. Viikko oli säidenkin suhteen aivan mahtava. Yhtä kylmää ja sateista päivää lukuunottamatta aurinko paistoi ja ulkona tarkeni tepastella koko päivän ihan bikinit päällä. 
Grilli
Tuli
Ruoka tehtiin ulkogrillissä avotulella. Ruokana oli grillipihvejä, grillitassuja, kanavartaita, makkaraa ja lisukkeena maissia, punasipulia, kesäkurpitsaa, joita valmistettiin grillissä.

The ball
Uintia
Aurinkoa
Lepoa
Kaunista kesäistä luontoa
 Ohjelma oli jokaiselle vapaa. Juniorit viettivät aikaa pelaten pleikkaa, TV:tä katsoen ja tietenkin uiden. Aikuiset viihdyttivät itseään ulkona chillaillen, uiden, saunoen, aurinkoa ottaen, lukien ja tietenkin rentoutuen suomalaisessa kesämaisemassa. Mikäpä parempi paikka rentoutua kuin vuokramökki, jossa ei tarvitse duunata kuin pakolliset ruuan laitot, tiskit, siivoukset, saunan lämmitykset. En ole vuosikymmeniin uinut niin paljon kuin täällä lomaviikolla. Karvainen tykkäsi myös lomasta. Oli aina rannassa pelautumassa palloineen, kun joku oli uimassa. Koira ui myös tällä viikolla enemmän kuin koskaan. Viihtyi hyvin vapaana ulkosalla ja illalla oli niin väsy....

Ilta klo. 24.00
Ilta eri sävyissä
Auringon nousu klo. 4.00
Aurinko herää!
Yhtenä iltana kuvailin Pusonjärven illan värejä auringon laskiessa. Sen jälkeen oli aivan pakko tsekata auringon nousun aika netistä. Se oli 6.7.2011 klo. 3.17. Kello oli soimassa klo. 3.20, mutta silloin ei vielä näkynyt mitään. Klo. 4.00 sain kuvattua auringon nousua eri valotuksilla ja eri kuvakulmista. Kaunista!

Ei kommentteja: